Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
23
když sem se probral tak se mi točila hlava, všiml jsem si že na mě něco leží odstrčil sem to a snažil se vzpamatovat po nějaké chvíli sem se vzpamatoval a aniž bych si všiml že sem v čase kutálení z kopce
ztratil neviditelnou čepičku běžel sem znovu na kopec s jistotou že sem pořád neviditelný .
Co je špatného na tom milovat někoho kdo neexistuje? absolutně nic.
Pokud se s tím smíříte.
Hodnocení:
23
vyběhl sem na kopec kde sem viděl spícího MPika a z domněním že sem pořád neviditelný sem si z něj zase vystřelil a plácl sem ho po čele aby se probudil pak sem jen čekal jak se bude tvářit až zjistí že tam nikdo není
Pokud se s tím smíříte.
Hodnocení:
23
nahlas sem zařval "a kopec je můj" vzal sem si MPikovo lehátko a lehl si na něj a s úsměvem na tváři přemýšlím nad tím co budu s kopcem dělat (sám pro sebe sem si pomyslel "ještě že sem neviditelný)
Pokud se s tím smíříte.
Hodnocení:
23
když se vzbudím trochu zpanikařím a nevím co dělat, tečou mi slzy bolesti z toho jak se na mě MPik převaluje ze strany na stranu ale nechci aby věděl že tam sem a tak jen polykám bolestný křik a modlím se aby někdo přišel a vyrušil ho s toho věčného převalování se na mě
Pokud se s tím smíříte.
Registrován od: Apr 2013
Keď som sa prebral uvidel som na kopci MPho a Likiho v dosť intímnej chvilke a Liki to očividne nechcel, radšej som ich nechal osamote a išiel som sa opiť do krčmy
.
Registrován od: Apr 2013
*Pozerám sa von z okna a vidím ze z kopca sa dymí.*