27.05.2013, 14:46
To zní suprově s těmi dalšími ponies
, určitě to ostatní Bronies uvítají a budou chtít a 5 zájemců se sežene určitě

Vyrobni hnizdo - Celestia Tour (Zimni Karaoke)
|
27.05.2013, 14:46
To zní suprově s těmi dalšími ponies
![]() ![]()
27.05.2013, 19:53
(27.05.2013, 10:04)MidnightShadow Napsal(a): Dale bych planovala Lunu, Derpy, Vynil, sea ponies (vcetne OctoOctavie), mane 6 a dalsi BC poniky, pokud by byl zajem. Ne nutne v tomto poradi, to by jste se uz museli dohodnout. Je mozne sit i vice druhu poniku najednou, pokud bude na kazdy druh ponika tak 5 zajemcu. Předběžně se hlásím o Fluttershy, tak doufám, že nikde nezapadnu a jen tak se neobjevím na konci seznamu jako "na něj už nezbylo"...
27.05.2013, 21:49
jakmile budu delat dalsi objednavku, dam urcite vedet dopredu. A ikdyz uz treba budu sit, tak ser vzdycky misto na nejakeho ponika navic najde
![]()
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba. hue hue hue
27.05.2013, 22:03
Tiež mám problém s tým paypalom.. Rodičia ho majú no nemajú doňho dať ako peniaze tak dalo by sa keby pošlem niekomu peniaze napríklad z účtu a on by to potom poslal Mid? Každý kto by bol takto ochotný nech napíše prosím
![]()
Molestia is watching you when you are on the toilet
![]() I'm big Sonic fan
27.05.2013, 22:17
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.05.2013, 22:21 uživatelem MidnightShadow.)
Ja zacala pracovat na hrive. Boze to je des...
![]() Proc si vzdycky neco vymyslim ![]() Hriva bude krapet zjednodusena, podobny styl jako maji Luny. Bohuzel na tak maleho ponika nenacpu vse. Update prvniho prispevku. Pridan dalsi zajemce a upraveno postovne. Postovne je zdarma.
27.05.2013, 23:08
Já jsem pro všechny.. opakuji VŠECHNY druhy poníků... Jelikož těch není nikdy dost!
![]()
28.05.2013, 10:21
(27.05.2013, 22:03)Oggy123 Napsal(a): Tiež mám problém s tým paypalom.. Rodičia ho majú no nemajú doňho dať ako peniaze tak dalo by sa keby pošlem niekomu peniaze napríklad z účtu a on by to potom poslal Mid? Každý kto by bol takto ochotný nech napíše prosím Ahoj, stačí, když PayPal účet propojí s platební kartou, kterou mají k normální účtu v bance - když nebudou na PayPal účtu peníze, strhne se to z účtu prostřednictvím platební karty, případně automaticky zkonvertuje na jinou měnu. Jinak platbu můžeme klidně udělat přes můj účet, jen se obávám, že platby ČR - SR jsou zatíženy stejným problémem přeshraničních plateb, takže pokud to není účet v české bance, tak bude lepší najít někoho ze Slovenska.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
28.05.2013, 14:34
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 28.05.2013, 14:55 uživatelem MidnightShadow.)
Dnes jsem nabidku na Celestie predlozila i na annglicke brony forum, tak uvidime jestli se chyti
![]() Oh... neni to tam ani deset minut a uz mam tri zajemce ![]()
28.05.2013, 16:31
(28.05.2013, 10:21)Jamis Napsal(a): Jinak platbu můžeme klidně udělat přes můj účet, jen se obávám, že platby ČR - SR jsou zatíženy stejným problémem přeshraničních plateb, takže pokud to není účet v české bance, tak bude lepší najít někoho ze Slovenska. Nebo je potřeba mít Fio banku jako já. Ta si peníze mezi sebou převání zadarmo. Stačí poslat peníze na účet s českým nebo slovenským kódem banky.
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora ![]()
28.05.2013, 16:48
Zdar,
jestli není ješte pozdě taky bych s hlásil o jednu Celestii s odepínatelným příslušenstvím. Díky ![]()
"...I always thought they were lighthouses..."
"...Billions of lighthouses, stuck at the far end of the sky." - River (To the Moon) http://farglider.deviantart.com/ |
|