23.05.2013, 18:35
Mám informace, že prý dorazí i Snips a Snails...rozhodně ne ode mne...
Pravidelné páteční srazy, Praha (Vyšehrad)
|
23.05.2013, 18:35
Mám informace, že prý dorazí i Snips a Snails...rozhodně ne ode mne...
23.05.2013, 18:54
Vzhledem k tomu, že zítra do Prahy přijedu do Holešovic už v 11.35, tak se nejspíš půjdu podívat na nějaké výstavy, jmenovitě DOX a Rudolfinum
Přidal by se někdo?
It takes a long time to realize how truly miserable you are, even longer to see it doesn't have to be that way.
Only after you give up everything can you begin to find a way to be happy.
24.05.2013, 16:56
Vzhledem k chladnemu pocasi sedime sice na vysehrade, ale uvnitr.
30.05.2013, 10:40
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 30.05.2013, 20:20 uživatelem Jamis. Edited 1 time in total.)
Tak jsem se po dloooouhé době konečně rozhoupal k přetřídění fotek ze srazů, a tak jsou ty z prvních dvou srazů na Vyšehradě konečně veřejně k dispozici
(FB alba jsou přístupná pro všechny, stejně tak odkazy na uloz.to jsou bez hesla) 14.4. - 0. Vyšehrad aka setkání po Plzeňské Lasergame. 19.4. - Oslava narozenin Northern Cross a Blue Storma aneb setkání s překvapením Fotky z dalších setkání na Vyšehradě už jsou připravené - v příštích pár dnech se na ně můžete těšit ... a už jsou i k dispozici 26.4. - 1. Vyšehrad - zahájení venkovní kreslící sezóny
3.5. - 2. Vyšehrad - zima nám nevadí, když se druhý den chystá ještě větší setkání
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
30.05.2013, 20:22
Další setkání na Vyšehradě jsem díky své absenci nefotil... snad teď v pátek, bude-li příznivé počasí
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
30.05.2013, 23:47
Důležitý vzkaz pro zítřejší účastníky!
Předpověď počasí nám na zítra vůbec nepřeje, takže pokud se zázrakem zítra pegasové neukážou, zítřejší Vyšehrad se přesouvá do Skanzenu. Těšíme se na všechny, stejně jako obvykle, jen tentokrát trochu jinde IvoryKeysADSR: < YAY!
31.05.2013, 11:56
Stůl zamluven.
31.05.2013, 12:02
31.05.2013, 12:05
Těžko říct jestli ti bude schopen odpovědět, včera říkal že už od dvou.
|
|