27.05.2013, 21:48
Melgarh: JA vas varovala, ze je to silene

I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba.
hue hue hue
Nezadouci osoba.
hue hue hue
Hromadná objednávka plyšových Lun
|
27.05.2013, 21:48
Melgarh: JA vas varovala, ze je to silene
![]()
Nezadouci osoba. hue hue hue
28.05.2013, 16:15
Já vás nechápu
![]() Kyselina citronová a kyselina jablečná http://en.wikipedia.org/wiki/Warheads_(candy)
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora ![]()
01.06.2013, 21:08
Krom toho, ze dneska jsem spalil muj zesilovac pro Basscanon, tak jsem se dostal KONECNE k Lune!
![]() Nechapu, jak se ti Midnight podarilo tak mistrne odsit ta kridla od jeji patere a dat je na tu suprovou lokaci na ktere jsou ted, luxusni prace! Vubec neni poznat ze byla puvodne prisita jinde. Napozicoval jsem ji kridla presne tak jak pri korunovaci Twilight ![]() A jeste k tomu mam, diky Xeeleemu, tu Lunu s dratenou kostrou takze se s ni da pozovat stylem HUZZAAAH! ![]() Opravdova nadhera, a jeji "srst" je jeste o neco prijemnejsi nez Vinylova =) Jinak zbyle 2 bonbony predam nejaky netusicim obetem pri dalsi Brony-Meet-apu.. ![]() ![]() ![]() Fancy some DA? Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party Wielder of the BassCanon Mk.VIII ! CZ/SK bronies z.s.
01.06.2013, 21:14
No jednoduche to nebylo, ale kdyz jsem prisla jak na to, tak to slo v pohode.
Navod na korunku: Vyberte vhodnou latku (absolutne netusim jakou ![]() ![]()
Nezadouci osoba. hue hue hue
01.06.2013, 21:42
Pfff, korunku.. Luna je vic nez jen zhyckana princezna.
Mam tady jeste nekde v krabici baleni s ACTION MANem.. tak ji pekne dam samopal, pasek s granaty a na hlavu helmu! Jo, to pak bude panecku Luna ![]() ![]() ![]() Fancy some DA? Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party Wielder of the BassCanon Mk.VIII ! CZ/SK bronies z.s.
02.06.2013, 12:04
Melgarh: Pak ukaz fotky ty battleLuny
![]()
02.06.2013, 12:51
Chce ještě někdo vzít Lunu nebo BK figurky do Brna? Jestli jo, tak ať mi co nejdřív napíše. Krátce před 15.30 vyrážím na Hlavák za Drageou.
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora ![]()
18.06.2013, 20:45
Ahoj ahoj,
Jak to vypada s Lunama, dostavaji se do svych domovu ? Baleni action-man jsem jeste nenasel takze zadna Battle-Luna ![]() V kralovehradeckem kraji nikdo, kdo si Lunu jeste nevyzvednul, asi neni? Byl bych schopen skocit do Prahy a privezt ji do Hradce a pak eventuelne se dohodnout nekdy az pujdete/pojedete skrz mesto, na predani ![]() ![]() ![]() Fancy some DA? Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party Wielder of the BassCanon Mk.VIII ! CZ/SK bronies z.s.
18.06.2013, 21:25
*Hladi svojí Lunu.* Jup Dragea je suprový kurýr!
![]()
Fimfiction is love,
Fimfiction is life.
19.06.2013, 01:37
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.07.2013, 16:03 uživatelem Xeelee. Edited 5 times in total.)
(18.06.2013, 20:45)Melgarh Napsal(a): Jak to vypada s Lunama, dostavaji se do svych domovu ? Eeyup. Předávám Luny jak mi kdo napíše že má čas. Dneska jednu povezu Froldovi. Ostatním se asi ještě připomenu nebo jim napiš. Nepředáno: Northern Cross/Terok (nezaplaceno) TheKubajs/Mondy (nezaplaceno) pavuucek (zaplaceno) poslední Luna by měla bejt pro Freax další v pořadí: Ajdrianpony, Millfox, Shadow Star, Kosay Mám u sebe peníze od Blue Storma z Luna Party. Pokud ti někdo mezitím poslal peníze nebo tu mám nějakou nesrovnalost, tak mi dej vědět. Vy co chcete zaplatit, v podpisu mám instrukce jak Melgarhovi poslat peníze.
ENTP | Ask me and not judge the cover of the book“ – Zecora ![]() |
|