07.06.2014, 15:05
Frolda: Plugin jsem nainstaloval, takže teď nováčkům po aktivaci přijde PM s uvítací zprávou. Ještě doladíme konkrétní znění, zatím jsem tam něco nahodil a použil ty odkazy, co jsi psal.
Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
|
07.06.2014, 15:05
Frolda: Plugin jsem nainstaloval, takže teď nováčkům po aktivaci přijde PM s uvítací zprávou. Ještě doladíme konkrétní znění, zatím jsem tam něco nahodil a použil ty odkazy, co jsi psal.
08.06.2014, 23:40
Napadlo mně udělat vlákno kam by uživatelé mohli dávat své témata se kterými jsi nejsou jisti zda je to správně z formulováno pokud jsou nový nebo se třeba bojí reputace. (Zatim jsem jen slyšel že na to není dostatek lidi)
09.06.2014, 09:56
@StoneCraftCZ:
1) Provest prohledani fora, zda toto tema tu neni. 2) Pokud tema je - zkontrolovat jeho cas - aby to nebylo vykopavani rok starych zasedlych temat. Na to je potreba solidni prispevek do tematu. 3) Pokud to tema tu neni, tak ho sepsat. 4) Poradne ho strukturovat - tucne, kurziva, odrazky, barvicky atd.. 5) Ocekavat, ze lidi budou na 100% v obou smerech nazoroveho spektra v ramci toho tematu. Pokud tema neobsahuje vulgarismy, na nikoho neutoci, nezesmesnuje nekoho/neco, tak je to Ok, warning z toho nebude. Ale to je se vsim - bat se mit svuj nazor, v ramci Zakonu a Pravidel, taky neni dobry. Kdyz budes psat pisemku, tak se taky nemuzes zeptat ucitelky, zda to je dobry nebo ne a dle toho to okamzite opravit a dostat lepsi znamku http://bronies.cz/Novinka-Vseobecna-pravidla-fora >>> VŽDY POUŽÍVEJTE ROZUM! READ & RAVE !
Fancy some DA? Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party Wielder of the BassCanon Mk.VIII ! CZ/SK bronies z.s.
09.06.2014, 10:13
@StoneCraftCZ: Myslím, že to není potřeba - jak píše Melgarh, použiju vyhledávání a když po několikáté nenajdu, co hledám, tak založím nové vlákno.
Že se sem tam někdo utne, no to už patří k věci. Moderátoři taky nedávají automaticky Warn jako roboti za každý prohřešek (i když je jim to často připisováno) a těch lidí, kteří tu zkouší dělat nepořádek taky moc není - většinou samé známé firmy. Mimochodem - modi (alespoň ti globální), čtou většinu příspěvků tady, takže zas není takový problém udělat si z toho obrázek o lidech, kteří sem na fórum píšou
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
29.06.2014, 14:51
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.06.2014, 17:57 uživatelem Intrix. Edited 2 times in total.)
V profilech chybí popisek u "Přidat do seznamu ignorovaných"
29.06.2014, 15:15
Všetko je tu super spracované. Len mohli by sa sem napríklad pridať téma Súťaže. Akože nemusí byť to tu ale poďla mňa by sa možno zišlo....
29.06.2014, 17:35
Obsah téro zprávy není vidět, protože <user> je na vašem seznamu ignorovaných lidí.
"Fall down seven times, get up eight."
29.06.2014, 17:35
Nějak lépe upozorňovat na SZ (když potřebuju vidět zprávu mohla by se zjevovat trochu vykřičněji) jinak cajk a chválím.
Person which made his decision
Za žádnou cenu mě nenuťte dělat facepalm...
01.07.2014, 18:25
@Divočák: Zkusil jsem, jak by takové zvýraznění mohlo vypadat.
Panel uživatele - Změnit možnosti - Při příchodu nové soukromé zprávy mě informovat e-mailem.
15.07.2014, 23:18
Anglická verze pravidel před registrací neobsahuje upozornění na zákaz canon pony jmen.
|
|