(01.09.2012, 00:16)killerbird1859 Napsal(a): Se třídou není naštěstí problém, vždycky jsem tam měl pověst podivína a nikdo se se mnou nebaví Lidi mě prostě nemaj rádi nevim jestli je to mím obličejem nebo chováním
Já jsem sice taky podivín a všichni to ví (nikdy jsem neměl ve třídě zvláštnějšího člověka, než jsem já sám
), ale díky studijním výsledkům jsem ve třídě oblíbenej (a využívanej ostatníma jako chodící wikipedie
) a tak si musim dávat kurňa pozor, co dělám...
(01.09.2012, 14:03)mp5991 Napsal(a): Já se asi prozradím až bude nuda a začnu si kreslit poníky.A nuda je cca od září do června
Tak tomuhle bude hoooooodně těžký odolat.
Ve škole je nudy vždycky přehršel a už ted mam ve zvyku si kreslit - město, takže domy, pouliční světla, sloupy VN, vozidla MHD... Byl bych tam schopnej nakreslit snad celej Ponyville i se vším obyvatelstem, ale pověst před třídou je mi přednejší, takže to tam holt budu muset vydržet a dát fantazii prostor až doma...
Sice už ted spolužáci moje obrázky chválí a možná by se jim líbilo i tohle, ale jednak by jim bylo divný, že čistě technickej člověk najednou kreslí nějaký poníky a kdyby se dozvěděli, že je to MLP, tak to abych radši už chodil jenom kanálama.
Jedině bych to musel kreslit tajně, ale to neni ono, furt bych se stresoval a moc bych toho nenakreslil.
(01.09.2012, 14:52)killerbird1859 Napsal(a): S těma autobusama je to stejný asi všude. Cesta autem tam trvá ani ne 20, ale když jedu autobusem tak tam jede přes 50 minut a projíždí každou odbočkou do každý vesnice kde bydlí snad jen 2 rodiny... Potom je ta cesta zbytečně drahá kvůli ujetým kilometrům...
AUTOBUSY!
Doporučoval bych adminům, aby už tu offtopic diskuzi nějak stopli, protože opravdu nechtějte, abych se tu rozjel o autobusech. To je téma, na který dokážu diskutovat (nebo přednášet) celý hodiny, dny, týdny...
Btw. u nás v Praze ode dneška (1.9.) překopali celej systém, člověk se nikam pořádně nedostane, samý naprosto nesmyslný změny, prostě tu dopravu jenom komplikujou a dělaj z lidí blbce. A už fakt konec OT