Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
53
Ať to zkusí. Těším se na zprávu o tom jak to dopadlo.
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
15
Niekedy premýšlam sám nad sebou a nad tým kam smerujeme pri týchto tematách .
A nech imigrujú aj tak sa na slovensko nedostanú .
Predsa nezamestnaných tu aj tak máme a Romovia sa ríchle množia . každopádne ideme do sra*iek .
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
♥ Hatsune Miku ♥
♥ I live for anime ♥
♥ anime is my life ♥
#NIMU NIMU
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
175
22.06.2015, 10:22
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.06.2015, 10:22 uživatelem Discordian. Edited 1 time in total.)
Docela se mi v tomhle ohledu líbí Švýcarský systém... aspoň tak, jak mi byl prezentován.
Každé město a vesnice si prý odhlasuje, jestli nějaké imigranty chce, případně kolik. Pak je dostanou, ale daní imigranti nemají možnost hlasovat. Naopak místní mají v případě konfliktů a problémů možnost hlasovat o tom, jestli ho sakumprásk poslat pryč. A po x letech/generacích můžou zase hlasovat, tentokrát o tom, jestli ho teda chtějí plně přijmout a dát mu právo hlasu.
To mi přijde docela dobré, pak by mělo být v nejlepším zájmu všech, aby to soužití fungovalo bezproblémově.
Cynik, pokrytec, ignorant, flegmatik, egoista. To jsou mé klady. Mám však i zápory.
Když vás uprostřed noci vzbudí syčící kozí lebka co seskočila z nočního stolku a utekla na pavoučích nohou, bude se vám spát mnohem lépe když zjistíte, kam to sakra zalezla.
Se stim smiřte
Registrován od: Dec 2014
Hodnocení:
15
Pff toto neni len tak naozaj si myslíte že sú to obyčajný imigranti ...
Toto su organizované útoky na Európu .
Imigranti vivolajú medziludské konflikty ako v Bratislave . Útoky na policajtou a pokus o podpálenie policajnej stanice wtf ...
Ide iba o to aby vznikli konflikty a bol dôvod na vojnu. Súhlasím s twingom toto sem nepatrí .
♥ Hatsune Miku ♥
♥ I live for anime ♥
♥ anime is my life ♥
#NIMU NIMU
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
53
Jo, také si myslím. Ono by tak nějak mělo být samozřejmé že rodilý občan má přednost před imigrantem. Jenže to asi většina Evropy nechápe.