Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
80
Pracoval jsem více než 3 roky na plný úvazek v práci u úplné krávy, kvůli které by plno lidí ani nevstalo z postele. Dělám přes 4 roky na dohodu a k tomu občasné brigády. Z toho všeho nemám ani průměrnou mzdu ČR a když pak přijedu na pracák, tak mi řeknou, že nemám nárok na podporu v nezaměstnanosti... Ty vole... a pak když jsem jel domu, tak jsem si za městem vzpoměl, že jsem se nedošel zeptat, jak je to s rekvalifikačními kurzy. Vracim se jako idiot, aby mi tam řekli, že mi bude žádost o rekvalifikaci s největší pravděpodobností zamítnuta a že je zbytečný, abych to vůbec vyplňoval.
Bych asi musel mít černej xicht, abych měl na něco nárok. Zkurvenej systém.
All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.
Registrován od: Oct 2014
Hodnocení:
80
presne kamo, nejses refugee, mas smolika
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Registrován od: Aug 2013
Hodnocení:
52
Co mají běženci společnýho s nepřizpůsobivými?
Hodnocení:
80
Elevea: tak niemand nikde nezminuje "neprizpusobove" cimz asi myslis romy, ale pouzil jiny vyraz, který se ale da vztáhnout i na migranty. at tak nebo tak, chtěl jsem rict, ze systém se muze doslova pretrhnout když pomaha tem, kteří do nej nicim neprispivaji a zadne hodnoty nevytvareji a naopak pro lidi jako niemand téměř nehne prstem....
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Hodnocení:
52
06.01.2016, 21:05
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.01.2016, 21:06 uživatelem Elevea. Edited 1 time in total.)
Vstup do nějaké strany nebo si vytvoř svoji, podílej se na volebním programu, předlož ho veřejnosti, nech se zvolit, udělej s tím něco. Já do strany vstoupil a na volebním programu se podílím. Co ty?
Hodnocení:
80
Nope, nejsem politicky aktivni, ale aspon se dokopu jit k volbam ale strana, kterou volim vzdy prohraje - byly to: Unie Svobody, Zeleni a naposled Pirati. ja do nejake strany vstoupit, tak se rozpadne
Moje literární tvorba
Love and Tolerate
Hodnocení:
52
Škoda, že nejde vstoupit do dvou stran najednou. To bych věděl, kam tě poslat .
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
31
Tak je asi po zkouškovým. V ČR je oficiálně Netflix...
Love and Tolerate není hloupost.
723462958
vanamartincz@gmail.com
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
35
Akorát má strašně limitovanou videotéku. Pořád se víc vyplatí používat zahraniční.
První Equestrijský Drakobijcobijec
Registrován od: May 2012
Hodnocení:
177
(06.01.2016, 20:28)Mácaman Napsal(a): Elevea: tak niemand nikde nezminuje "neprizpusobove" cimz asi myslis romy, ale pouzil jiny vyraz, který se ale da vztáhnout i na migranty.
... aneb, když si můžu přisadit, tak to udělám - každej argument dobrej
Citace:at tak nebo tak, chtěl jsem rict, ze systém se muze doslova pretrhnout když pomaha tem, kteří do nej nicim neprispivaji a zadne hodnoty nevytvareji a naopak pro lidi jako niemand téměř nehne prstem....
Systém jsou zase jenom lidi: jak zástupci, tak zastupovaní. Když se lid téhle země nechá utáhnout na vařené nudli slibem za desetikorunové ústupky a koblihou navrch, tak to jinak dopadnout nemůže. Ostatně to odráží ducha společnosti s heslem "hrabej hlavně pro sebe co to jde a co můžeš to urvi, co nemůžeš, zkur*i". Strana prosazující nepříjemné, ale nutné reformy neprojde, protože lid téhle země, který je expertem na cokoliv a o všem musí rozhodovat nevidí dál než jedno volební období a čeká, že přijde někdo, kdo luskne prsty a vyřeší všechny jeho problémy během jednoho roku. A on se vždycky najde někdo, kdo to slíbí Pak tu je populismus, kdy jde víc o názory občanů a volitelnost pro příští období, než potřeby státu a jeho občanů.
imho tu stát není od toho, aby se o někoho staral, ale má ti dát prostředí (zahrnující veřejné služby typu zdravotnictví, hasiči, policie, armáda...) a prostředky na to, aby ses dokázal postarat sám už jenom z toho jednoduchého důvodu, že na to, aby se dokázal postarat o všechny nemá kapacitu (to šlo dřív, kdy byly možnosti a svoboda pro obyvatele silně okleštěné).
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive
|