Bronies.cz

Úplná verze: Všechny série na Dailymotion
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Opraveno.
My little pony S1-4 dokoukáno (!!) na DM, a žádné chyby v posledních dvou dílech. Tirek měl málo infomací a Mane6 štígro Rainbowlaugh Stejně je mi z "nepřátel" nejsympatičtější Discord Rainbowwild On už je to kamarád, ale i tak je to troll. Prostě borec Pinkiesmile
(08.07.2014, 23:05)Foxtrot Napsal(a): [ -> ]1. Tak, alespoň někdo na ty let's playe kouká Ajsmug Jinak je mi to úplně jedno.
2. Sice mi občasný offtopic nevadí, ale Reiringu, nepřeháněj to. Příspěvky ve kterém je jediná reakce smajlík nebo kde je víc smajlíků než textu jsou už opravdu mimo... Doporučuji je smazat.

Takže obecně, brzděte s tím offtopicem! Tohle téma má sloužit jako informační kvůli novým epizodám a teď i kvůli titulkům a jejich opravám. Když se v tomto tématu objeví něco nového, tak si to lidé většinou přečtou, protože chtějí vědět co nového se děje s epizodami nebo titulky a rozhodně je nezajímají zbytečné OT příspěvky. Akorát se tím snižuje hodnota tohoto tématu.

jo omlouvám se jen mě to opravdu dostalo a navíc to jsem myslel jako vtip Pinkiehappy nemyslel jsem to ve zlým .
Sem rád že aspon někde maj serii4 Twilightsmile ale stejně mě furt štvě že mam pod ménem Filly -_- nevíte jak se toho zbavím ?
Nevíte náhodou někdo, zdali už někdo pracuje na titulkách "Friendship is Witchcraft" anglicky to není nejhorší ale z titulkama je to lepší Twilightsmile

@Lanty
UPDATE: Po zkoumání svého uživatelského profilu sem zjistil že když jsi v nastavení svého uživatelského profilu (tam kde se nastavuje věk, bydliště, atd.) tak je tam i možnost si zvolit "titul" tudíž si tam zadáš co chceš a to budeš mít pod jménem (samozřejmě žádné sprosťárny!).
boužel já sem asi slepej protože to tam nemám Twilightoops
Murlock321:
Jedny nové titulky už vznikly, ale protože se jedná o neznámého autora s nezaručenou kvalitou, tak dokud nebude provedena korekce, tak to sem nedám. Už jsem předtím Krawika požádal ať to zkoriguje, ale protože měl problém s tím souborem titulků, tak musel požádat autora, ať mu to pošle znovu. Bohužel autor od té doby nereagoval, což je další mínus, proč to sem nechci dát.
No uvidíme, třeba se na to mrknu sám...

Lanty: Stop offtopic.
Tak trochu OT, ale nevíte někdo o anglických titulkách k Friendship is Witchcraft? Nejlépe aby seděly k iTunes Raw verzi z Yayponies.eu. Díky Pinkiesmile
Našel jsem dvě chybičky v S04E24 - Equestria Games

08:42
Seděla jsem pyšně jako kukuřičný klas v srpn!

12:39
Vám, že máte práci, ale...
Opraveno.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19