Bronies.cz

Úplná verze: Froldova překladatelská svatyně
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

Phanto

(25.09.2016, 17:52)Frolda Napsal(a): [ -> ]Už se na ní pracuje, ale teď jsem měl mimořádné pracovní a nastávající školní vypětí. Jsem si toho ale vědom a zkusím na tom zamakat. Bohužel ne dřív než za pár týdnů, musím dát čas ještě Keranisovi na korekturu, aby se to dalo číst.

Už jsou to 2 měsíce Applejackconfused
Jak by ohledně tohohle monstrózního překladu vypadal upravený úryvek jednoho rozhovoru ze seriálu:

Pinkie: Stane se z vněj šílený překladatel se spoustou neopravených přeložených kapitol Fallout: Equestria!
Twi: Vždyť zatím ještě překládá 15. kapitolu!
Pinikie: Dej mu čas!

Phanto

(25.11.2016, 15:54)Lightning Napsal(a): [ -> ]Jak by ohledně tohohle monstrózního překladu vypadal upravený úryvek jednoho rozhovoru ze seriálu:

Pinkie: Stane se z vněj šílený překladatel se spoustou neopravených přeložených kapitol Fallout: Equestria!
Twi: Vždyť zatím ještě překládá 15. kapitolu!
Pinikie: Dej mu čas!

Jen jsem prostě strašně netrpělivý  Twilightsmile
Moc bych na něj nenaléhala Rainbowlaugh tohle jsem už zažila podobně, a když na někoho takhle tlačíte, může to dopadnout všelijak, ale nemyslím si že nějak příjemně :/ ale i tak se těším na pokračování RainbowlaughD zkoušela jsem si to přečíst v originále, protože s AJ verzemi knih nemám problém, ale tohle bylo na mě až moc velké sousto Rainbowlaugh Froldo, klidně tu 15 dělej postupně, věz ale, že je tu hodně lidí kteří se na pokračování těší Pinkiesmile
Mě akorát mrzí, že čtu tak rychle, protože to zase budu mít přečtený za chvíli. Skoro je mi až líto že to, co on dělal pár měsíců já mám přečtený za pár minut. Prostě mi to přijde jako taková urážka tý práce, co si s tím dal.
Za ty dva měsíce jsem zase o trošku pokročil, ale bohužel je fakt, že tomu nedávám úplně moc času (čti skoro vůbec). Mám teď příliš velké vypětí v práci a hlavně ve škole. Koneckonců, zakončuje se semestr a podle toho to tak vypadá. Teď v prosinci bych měl mít od práce trochu pokoj, tak slibuji, že na falloutu zapracuji přednostně Pinkiesmile mimo školu samozřejmě

EDIT: A díky za zájem
Pokud se nestane nějaký průser, tak během vánoc přeložím další kapitolu, prozatím jsem kousek před půlkou, a Keranis (který už mě netrpělivě pošťuchuje) se na to vrhne.

Leden? Únor? Brzy, kamarádi, snad už brzy Pinkiesmile
Na stránce frolda.cz byla publikována další kapitola a to s číslem 15 a názvem - Šepoty v temnotě
Myslím že kdybych si dal s Pinkie Pie soutěž kdo otevře víc pusu Pinkiegasp  , asi bych vyhrál (a to i přes to že Pinkie porušuje fyzikální zákony...........doteď hledám dolní čelist). Ale fajn, to bych přežil. To, že jsem na další kapitolu čekal někdy od srpna či září (tehdy jsemm FaTwilightangry2 objevil), to bych taky přežil, že jsem byl tak nedočkavej, že jsem si to začal číst v originálu, bych přežil též (i přes moji mizernou úroveň angličtiny, jsem těch 7 stran, co jsem stačil přečíst, pochopil celkem správně což se celkem divim, odlišnost byla jen v několika větách kterejm jsem na místě neporozuměl). Ovšem víte co asi nepřežiju? Nepřežiju to, ŽE JSEM  MĚL O SOBĚ PRAVDU!! Twilightangry2  Jako fakt, já bych měl chodit na kurzy pomaločtení, protože není normální abych celou kapitolu přečetl POD půl hodiny. (Ano. Celou. 15. Kapitolu.) Budu si jí muset přečíst znova.

Ale jinak: JÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pinkiegasp Pinkiehappy Vyvěste vlajky a pět dní se radujte!
(Teda doufám že za tohle nedostanu warn)

Phanto

HURÁ !!!
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13