Bronies.cz

Úplná verze: 4. oficialni CZ/SK Bronies sraz - Praha
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Pro Brno a okoli, kdo se chystate do Prahy na velky sraz, pojedeme tak abychom se tam dostali na devatou, tzn 5:39 vlakem (za akcni jizdne 210Kc za cestu) a budeme v Praze 8:21.

Kdokoli pojede jeste z vetsi dalky a neni schopny se ani do Brna tak brzo rano dostat, nebo jenom nechce procestovat celou noc, toho muzeme ustajit. Brony byt je 10minut chuze od hlavniho nadrazi (nebo tri zastavky MHD). Takovy pripad proste popadne doma spacak a vyrazi hned v patek odpoledne, prespi, a rano pojedeme spolecne. Stejne tak je mozne prespat z nedele na pondeli.

Kdo mate zajem, hlaste se mi PM. Twilightsmile
Jen tak pro informaci, večer to bude asi nejzajímavější co? Jen uvažuji kdy odjet, protože ve 18:29 nebo tak nějak odjíždí poslední LE, tak se mi zdá moc brzo. Takže bych to musel asi vydržet do neděle do 6:00 do rána co?
Budu tam i já Corro, můžete mě znát z youtube Rainbowlaugh
http://www.youtube.com/user/Corrosinella/videos
Přihlašování na sraz spuštěno!

Odkaz na přihlašovací formulář najdete v prvním příspěvku. Kapacita místa je omezená a přihlášením předem si nejen ušetříte starost s tím, jestli se vejdete nebo ne, ale zajistíte si kratší čekání ve frontě a nepřijdete o malou pozornost pro předem přihlášené účastníky srazu. Twilightsmile

Rovněž doplněno místo konání a další informace budou brzy následovat.

Sraz se pomalu blíží - taky se těšíte? Pinkiesmile
Bych se chtěl zeptat, co je to ta dopolední hra? Už vim, jsem slepý Rainbowlaugh

EDIT: přihláška odeslána. Derpytongue2

EDIT2: koukám na mapu a umístění je slušné, já přijedu po Náchodské > přejedu na Chlumeckou a potom to je kousek, takže nebudu dlouho bloudit Prahou, uf Rainbowlaugh
Přihlášeno, woohoo.
I can't bucking wait. Pinkiehappy Pinkiesmile
A přihláška je tam Pinkiesmile Nemůžu se dočkat! Flutterryay
Než udělám nějakou kravinu, chci se zeptat- můžu s sebou vzít kamarádku?
A uvažovala jsem že vyplivnu trochu víc peněz, čili těch 200, 250... což není moc, ale alespoň něco, že. Platit se to bude až na místě?
A můžu kdyžtak dotáhnout někoho kdo sice není brony ale poníci mu nevadí?
Platit bude možné i předem, účet zveřejníme brzy.
Neboj, klidně přiveď koho chceš, nikoho nelimitujeme Pinkiesmile Jen bychom byli rádi, kdyby vyplnili registraci, abychom měli přehled o počtu lidí.
S kolika lidmi tak počítáte, respektive jaký je limit?