Bronies.cz

Úplná verze: 4. oficialni CZ/SK Bronies sraz - Praha
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Báječná akce se skvělou partou. Já, stará omšelina, jsem zas trochu omlád na duši. Těším se na další ...Pinkiesmile
Akce super vydařená, díky organizátorům za super práci Pinkiesmile Je to super, užít si bronies akci na které se mohu jen bavit, ale příště do toho jdu s vámi Ajsmug

Co se týká dalších plánovaných akci - Karaoke v prosinci a na konci ledna máme další PragoFFest, přípravy se již rozebíhají a rozhodně stojí za to na obě akce jít Pinkiesmile Bude to Fun Fun Fun!
Ještě teď mě z dopolední hry bolí nohy a taky z DDRka Rainbowlaugh
chceme víc fotek ! Rainbowlaugh
Nelituji času, peněz, ani bolavývh nohou. Denní "procházka" ve skupince s a10 a Flutterianem, plus jakýmikoliv jinými týmy, které jsme po cestě potkali, byla prostě skvělá. Poznali jsme jednak kus Prahy, tak kus sebe navzájem Twilightsmile. Připomínky bych jistě měl, ale nejspiš se budu opakovat po ostatních. Mohlo to být trochu kratší. Pak jsou to věci, se kterými se moc dělat nedá (ať text pořadatelé kontrolují kolikrát chtějí, stejně se najdou lidi, včetně mne, kteří by dokázali některé instrukce pochopit třemi různými způsoby). Alespoň jsme nabrali zkušenosti do něčeho dalšího podobného.

Také jsem rád viděl tváře známé i neznámé na místě srazu samotného, a ačkoliv mám stále problémy se začínáním úplně nové konverzace, v navazování a pokračování takový problém nemám.

Jen doufám, že ty moje muffiny, které zapadly v organizačním šumu, jste si nakonec vybalili a rozdělili. Jestli je dostanu nazpátek, až se za vámí zase někdy přijedu podívat (předběžně odhaduji půlku listopadu), tak je nebudu moct vzít, protože v té době se z nich určitě vyvine biologická zbraň, na kterou nebudu mít povolení Rainbowlaugh

Fotky, z těch pár momentů, když jsem si vzpomněl, že to by stálo za fotku, když jsem u sebe foťák měl, a když jsem ho stihl včas vytáhnout.
Děkuji celýmu týmu lidí, poníku, kteří stáli za touto akcí, za výborně vydařený celý den.
Dopolední akce mi po dlouhé době řádně protáhla celé tělo. Jak už bylo zde zmíněno mohla být o něco kratší, ale zas jsem se podíval na místa kde jsem v životě nebyl (a to jsem rodilej Pražák). Potkal jsem zase pár skvělých poníku se kterými jsem si dobře pokecal...
Večerní Con.... tedy sraz byl taky super Twilightsmile . Rozhodně se těším na další podobnou akci, kde asi budou potřeba větší prostory jelikož je nás stále víc a víc. Twilightsmile
Vzkaz všem co přiložili ruku k dílu a organizovali: Díky chlapci!

Speciální dík i těm co mi sehnali banán a změnili mě na chvíli v Molestii i když jsem se úporně snažila být slušná Celestie.

Otázka na lidi co skákali DDR: zahrál si někdo song "Pomož Twilight vyhrát korunku" ?

A prosba na zbytek lidí: Doražte příště v cosplayi. I kdyby to mělo být jen barevné tričko a ouška. Uvidítě že to pro všechny bude pak zábavnější.
Díky týmu 21 ( Flaiming a Iluzon ) bylo to super =) Dále chci poděkovat všem co to připravovali , jak dopolední hru , tak sraz v KD =) bylo to fakt luxusní Pinkiesmile Těším se na příští rok Rainbowwild Pinkiesmile
(20.10.2013, 20:30)ithil Napsal(a): [ -> ]Vzkaz všem co přiložili ruku k dílu a organizovali: Díky chlapci!

Speciální dík i těm co mi sehnali banán a změnili mě na chvíli v Molestii i když jsem se úporně snažila být slušná Celestie.

Otázka na lidi co skákali DDR: zahrál si někdo song "Pomož Twilight vyhrát korunku" ?

A prosba na zbytek lidí: Doražte příště v cosplayi. I kdyby to mělo být jen barevné tričko a ouška. Uvidítě že to pro všechny bude pak zábavnější.

Banán říkáš? Rainbowlaugh Byl dobrý! :3 A budeme je brát pro jistotu na každou akci Rainbowlaugh
Lumíku, měl jsi awesome cosplay! Pinkiehappy
A taky mě dostalo to balení Derpy, když jsme čekali před KD. Rainbowlaugh