Bronies.cz

Úplná verze: 4. oficialni CZ/SK Bronies sraz - Praha
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
a10: pojedu samozřejmě celou noc a teď se nemůže stát, že bych nedorazil jako do Brna - zlý Pajzl - zlý Rainbowlaugh
A už jsem si myslel, že krásně přijedu ve 3 odpolko a budu do 8, že si pokecám s lidma a ono je off čas až v 5...
Právě jsem si na Facebooku všiml, že LaserFun, pražská lasergame v níž se pořádají srazy a do které by se pravděpodobně šlo v neděli pořádají soutěž o hru zdarma! Stačí jen napsat komentář k soutěžnímu statusu a můžete vyhrát!

LazerFun
Těším se a jsem zvědavý na tu dopolední hru Ajsmug
A přidávám se s prosbou na domorodce o přespání, rad bych se zúčastnil následných afterparty/LG.
Iluzon: Let the spam begin! Rainbowlaugh
Chtěl bych se zeptat, řeším tady takový menší problém. Program začíná večer, ale mě poslední vlak jede ve 18:29 nebo tak nějak, takže pokud chci zůstat na večerní program, musím jet na druhý den ráno, kolem 6 hodiny. Se mnou jede kamarád, který bude muset buď odjet tím vlakem co jede v 18 nebo tím co jede ráno v 6. Možná bych rád zůstal i na tu LaserGame, ale potřeboval bych asi pravděpodobně u někoho přespat. Našel by se někdo ochotný? Budu se muset ještě domluvit s kamarádem, že pokud u někoho teda přespím, jestli bude chtít odjet tím prvním vlakem, nebo tím druhým.
Tak začínám přemýšlet, že bych se taky objevil Pinkiehappy A doufám, že nezabloudím hned cestou na hru Rainbowlaugh
@Prespani: z prispevku tady seberu vycet kolik lidi potrebuje prespat a pak tu informaci postnu a uvidi se jak s tim muzeme pohnout, nejake moznosti jsou ale limitovane.
Dobrá tedy, finální slovo: Taky budu chtít přespat. Ale protože má spojení nazpátek jsou v noci ještě relativně slušná, tak přespávací místo při jejich nedostatku klidně přenechám někomu, kdo jej potřebuje víc.
S trochou štěstí bych mohl mít několik míst na přespání. Jakmile to bude jisté, tak potvrdím - plánuje se rekonstrukce bytu a pokud bych to tu měl celé rozkopané, tak by to moc nešlo Pinkiesmile