Bronies.cz

Úplná verze: 4. oficialni CZ/SK Bronies sraz - Praha
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Dickle: Asi vramci prihlasovacieho formulara musis vybrat moznost ano.
Pozor! SMS jizdenky neplati ve vlacich, tam vam vemou jen papirovou, nebo Opencard. Vzhledem k faktu ze do Kyji se nejlip jede vlakem, SMS jizdenku nedoporucuji.
rád bych se tam ukázal ale:
1) se bojim Rainbowlaugh
2) sem moc malej >:C
právě afterparty = jdu spát přeci jen i laser game Rainbowlaugh usnul bych za běhu Rainbowlaugh
V rámci tej hry sa budeme musieť aj presúvať? Ale to dúfam v skupinke, lebo tí čo budeme v Prahe prvý raz máme potom problém Unsuresweetie
Zdravím tak jsem regnutej taky! Těším se a doufám že to stihnu na dopolední hru.

Kdyžtak otázky k dopolední hře:
1. Jak teda přesně si koupit jízdenku? Nejsem pražák a nejsem si jistej jak tohle přesně funguje.
2. Celkově mi ta hra zatím příjde jako podpis pro sebevraždu pro non-pražáky. Jste si opravdu jistí, že znalost Prahy není nutná? Nemám žádnou mapu ani nic podobného.
(06.10.2013, 17:53)Lattellerr Napsal(a): [ -> ]Dickle: Asi vramci prihlasovacieho formulara musis vybrat moznost ano.

No to mám blbý, já už jsem zaregistrovanej a nenapadlo mě to.

EDIT Darm: Neni problem, upraveno.
a10: u mě je pravděpodobné, že bych do nonstopu šel, tedy podle toho, kolik semnou půjde lidí a taky jestli uhlídám svoje finance Twilightsmile (pokud se pak dovalím na afterparty, ne že si ze mě uděláte cvičný cíl Rainbowlaugh )

Fingusa: neboj se o jízdenky. Automaty jsou na každé zastávce (jsou žluté a skoro vždy jasné viditelné). U jednotlivých tlačítek máš vše podstatné napsané.

Dopolední hra se bude odehrávat ve skupinkách, takže i ti kteří nejsou z Prahy se neztratí.
1) Dopravu na sraz máte ZDE -> http://bronies.cz/Vlakno-Doprava-na-4-Of...CZ-SK-Sraz

2) doporučuji se raději vyspat, protože na neděli plánuji Lasergame Ajsmug V Praze najdete plno broníků, kteří jsou ochotní nabídnout nocleh, stačí se jich zeptat Pinkiesmile
Kosay:
Jup jedná se o hru po velkoměstě. A to že budeš v Práglu prvně vůbec nevadí. Hra je zaměřená i na nepražáky Pinkiesmile(měl sem za to, že tohle všechno je v úvodnim příspěvku Ajsmug )

Fingusa:
1) Jízdenku koupíš opravdu na každym rohu v jakymkoli automatu. Prostě k tomu přijdeš, zmáčkneš 'celodenní za 110kč,' naházíš prachy a hotovo Pinkiesmile (pozor, bere jen drobný)
2) Neboj, dávám na to speciálně pozor. Budu i posílat nepražáky na beta testy etc Pinkiesmile Taky jak píše Majkl, hra bude ve skupinkách. Takže no stress Pinkiesmile (vážně vám nechci zníčit sraz blouděnim po Práglu Pinkiesmile - vždycky budete vědět cílovou zastávku i číslo linky)

----------------------------------------------------
Ad. všichni:
Jestli chcete, můžeme na Palačáku udělat hromadnej nákup jízdenek. Ale to by znamenalo, že se tam na nějakou musíte dopravit.... Tudíž prachy navíc.