Bronies.cz

Úplná verze: Doctor Who (Pán Času)
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Já ten seriál zbožňuji.Twilightsmile Nejlepší Doktor byl podle mě Matt Smith. Byl bláznivý.Pinkiecrazy ( A hezký.)Rainbowkiss
Za necelý měsíc Peter "Fucking" Capaldi!

To slov jsem použíl zámerně. Je to odkaz na jeho roli v The thick of it. Super seriál z Britské pollitiky, kde Capaldi řeší mediální průsery jeho svěřenců. Někdy je neuvěřitelné jak barvitě lze v Angličtině nadávat. Sranda je, že po shlédnutí mi slovo Fuck už ani nepřipadá sprosté. Rainbowlaugh

No už se nemůžu dočkat na jez ztvárnění Doctora. Bude to jiné, ale myslím si, že to bude nářez.
JA som pred 2 dňami pozerala nejakú časť na {C2} a vyrerá to fakt suprove! Odorúčam!


Víc netřeba říct... jeden blbý den Rainbowlaugh
Nemá někdo pořádný link na stream?

@Kalkulačka
WARNING REALLY HEAVY SPOILERS ABOUT DEEP BREATH
Takže zezačátku jsem koukal. Nový Doctor (Peter Capaldi) se vyjevil jako naprosté ťululum a slovem Shut Up opravdu nešetří. Myslím že fanoušci kteří si jej oblíbili pro jeho prostořekost budou mít požehnaně dost slov Pinkiehappy Dále dinosaur a zaslintaná TARDIS byly fajn, čmuchající Doctor je taky gut a jak jsem viděl počmáranou ložnici XD Pak jeho spojení když řekl v překladu nepřímém. Chození dveřmi je moc mainstream jdu oknem. To mě opravdu zaskočilo.
Potom záře, most, skok. Clara překvapená s jeho chováním. Náhlé zvraty, nebyla nouze strašně se mi zalíbil jeho Outfit (i think the best of the best) Poté se hádal se žebrákem XD Myslel jsem že vybuchnu smíchem. Noviny byly perfektní Twilightsmile myslím že takové věci budou i nadále a Moffat se opravdu předvedl. Setkáme se se starým známým panem který byl trochu nepřející. (sněhuláci) Myslím že objevení 11th Doctora bylo zcela překvapením, protože to nebylo zcela očekávané. Jeho hovor z Trenzalore pokud jsem to slyšel dobře, bylo celkem takové jak to jen říci opravdu smutné. Shrnutí epizody a těším se na další. Pokud bude Moffat pokračovat s takovýmito epizodami nadále, myslím že to bude parádní série.
Tys viděl tu verzi z kina co? Shame on you. Rainbowwild

Musím ale uznat, že epizoda to je opravdu povedená. To že Capaldi bude borec jsem věděl už dávno, a Moffat nezklamal. Už se nemůžu dočkat další. exterminate Exterminate EXTERMINATE!!!
Díval jsem se na stream rovnou na BBC. Ha!
SPOILER ALERT S08(34)E01
Bylo to super epizoda. Byla z toho cítim úplně jiná atmosféra. Doktor si více hrál na Sherlocka Rainbowlaugh Dinosaur bohužel umřel téměř na začátku, a vypadá to zatím na tři otázky.
1. Kdo dal Cláře číslo na Doktora v S7 a S8?
2. Jaké plány má ta Netherland keeper holka?
3. Proč se Doktorovi objevila právě tahle tvář?
Neviete kde nájdem epizódu z 8 série? Na streame som nebol.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22