Bronies.cz

Úplná verze: Co Vám vadí na Brony fandomu?
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
Skazená mládež? Tomu je pravda, ak ti to vadí tak sa len na nich smej a buď rád že nie si ako oni... Ani my nie sme žiadne zlatíčka. Chlapi čo pozerajú farebné poňe? Schválne, čo by na to povedali pred pár rokmi? Čo na to všetci vravia aj teraz? Len by ťa vysmievali, stále nás vysmievajú... A majú prečo. Rainbowlaugh Ide len o uhol pohľadu, každý sa v tomto svete vysmieva alebo posudzuje druhých, ide len o to v ktorej skupine si.
Smej sa tej skazenej mládeži, kritizuj ju, ohováraj no pamätaj že ani ty nie si o nič lepší.
Nemusíte tu zo všetkého kone robiť, do každého pozadia kopytá pchať a priať si aby tu boli alicorny a spasili nás. Keď si spomenieš na skazenú mládež tak si spomeň na seba, ako oni sa utiekajú k rôznym látkam ty sa utiekaš k neexistujúcim farebným koňom a potom sa začni smiať. Pinkiehappy
Rainboom's post
^This

(04.08.2015, 21:28)Kodos Napsal(a): [ -> ]Je pravda, že dnešní doba je opravdu velmi špatná. Doba, kdy kouří a pije drtivá věština mládeže. Doba, kdy jsme obklopeni obrovskou skupinou nepřizpůsobivých obyvatel a fanatických příslušníků náboženství. Toto třeba před 100 lety nebylo (tedy, alespoň ne v takové míře). Ale zkuste si to srovnat s dobou, kdy se lidé popravovali upálením, kdy bylo znásilnění a vraždy na dením pořádku a podobně.
Dál bych rád podotknul, že to není "drtivá" většina mládeže... Sice i já mezi ně patřil, ale určitě to není většina... Je to spíš o společnosti, ve které se nacházíš... Pokud máš přátelé, na kterých ti to vadí a považuješ je kvůli tomu za "zkažené" tudíž nějakým způsobem špatné, najdi si jednoduše jiné... A jako ten člověk ze "zkažené mládeže" (piju, sem tam si zapálím atd.) ti můžu říct, že i tak se, podle mé sebereflexe, k okolí nechovám jinak špatně...
Ve zkratce: Člověk může být "zkažený", ale i tak nějakým způsobem prospěšný veřejnosti... Tohle je prostě hodně subjektivní...
btw: líbí se mi další narážka na Islám... Ach ten náš xenofobní národ Rainbowlaugh
@Kodos

Ten řecky filosof nebyl daleko od pravdy. Sekl se asi o dvě-tři století, ale po smrti Alexandra III to šlo s Řeckem a Balkánem obecně z kopce.
@Jamis: Spíše to, že jsem chtěl vydolovat odpověď, ale nevydoloval. Raději jsem svůj hněv obrátil do sluchátek protože to co by následovalo by se nikomu nelíbilo.
(05.08.2015, 00:41)Jamis Napsal(a): [ -> ]@Divočák: vadí ti lidi, co ti nastavují zrcadlo?

Jamis OT (?)
Neviem o jednom jedinom prípade, kedy Xsoft niekomu nastavil zrkadlo. No poznám viacero ľudí, ktorých vytáča. Len toľko.
(05.08.2015, 12:51)Hotsteppa Napsal(a): [ -> ]Neviem o jednom jedinom prípade, kedy Xsoft niekomu nastavil zrkadlo.

Třeba mě - mockrát a jsem mu za to vděčný. Byť to bylo občas trochu drsné, ale bez žádné osobní zášti, čehož si velmi cením - na rozdíl od mnoha jiných se totiž řídí prvním pravidlem tohoto fóra, jež říká "Používejte rozum". A byť občas šlápne vedle, není to nic, co by se nedalo snadno urovnat (víš, o čem bylo Rarity Takes Manehattan?)

Citace:No poznám viacero ľudí, ktorých vytáča. Len toľko.

Jop, já taky nejspíš vytáčím mnoho lidí - obvykle to má velmi prostý důvod: oni vytáčejí svým chováním mě a tohle je moje reakce. Když domluva nepomůže, tak se k nim chovám stejně, jako oni ke mě a to někteří nezkousnou. Xsoft dělá to samé a mnoho dalších taky.

Divočák odkazoval na včerejší cestu ze srazu na Vyšehradě kdy se ti dva půl hodiny bavili stylem:

Divočák: "Tohle nejde protože X!"
Xsoft: "To se dá ale vyřešit tímhle způsobem, na to stačí Y".
Divočák: "Ale já nemám věc Z se kterou bych to mohl udělat"
Xsoft: "Na to nepotřebuješ Z, stačí ti Q"

Po půl hodině rozhovoru, kdy se Divočák snažil své argumenty podpořit především zvýšením vlastní hlasitosti, to D. vzdal a nasadil si sluchátka, že už nechce nic slyšet. Přitom na své otázky dostával logické odpovědi.
How it feels? Divocak vs Xsoft
Its like Divocak vs Captcha test.
Pro video si kliknete na [Captcha test] dole na
http://klub.powerponies.cz/


PS: Po vcerejsku bylo zmeneno par otazek na vstup do klubu .. jen tak .. aby bylo priste co probirad, co drbat a na co si zasednout.
PSS: Uz mas taky svou stranku  Pinkiecrazy

Nekteri lide se proste dovedou zacyklit i na zaklade svych vlastnich tvrzeni.
Staci jen dat kocce zrdcadlo a cekat, kdy po nem skoci.
Ja napríklad zvysoka kašlem na ľudí, ktorí sa smejú tomu, že som brony (resp. robia si z toho srandu). Dokonca keby na mňa niekto na ulici zvolal "ahoj, pony!", beriem to automaticky ako poctu a dám to hneď aj najavo. Proste používam psychológiu, v ktorej každú cielenú urážku či hejt obrátim proti tomu, čo to vyslovil na moju adresu. Vďaka tomu potom hejter či troll svoj boj vzdá, pretože akýkoľvek jeho argument či urážku obrátite proti nemu ako bumerang. Je to ako keď niekoho zatýka americká polícia a policajt hovori "všetko, čo poviete bude použité proti vám" a ja to presne tak robím. Každý útok obrátim proti útočníkovi a napokon je to on, kto prehrá vojnu s hanbou. Pinkiesmile
xsoft:
Opravdový vítěz se nechlubí a opravdový bojovník nekope do mrtvol.

Tohle jsem ti chtěl napsat už dávno, ale teď je pro to vhodná příležitost.

Sójový lecitin

OT:


(05.08.2015, 17:34)Keranis Napsal(a): [ -> ]xsoft:

Opravdový vítěz se nechlubí a opravdový bojovník nekope do mrtvol.

Tohle jsem ti chtěl napsat už dávno, ale teď je pro to vhodná příležitost.

Tak nějak mi uniká ta příležitost. Já si nevšiml, že by Xsoft něco vyhrál. Nebo že by s Divočákem někde otevřeně soupeřil.

Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35