Bronies.cz

Úplná verze: Imigranti
Prohlížíte si holou variantu vašeho obsahu. Prohlédněte si plnou verzi s příslušným formátováním.
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
niemand: Že bys do nich bez váhání začal střílet ostrými, to se mi nezdá pravděpodobné (dokud by ti nelezli do kabinky řidiče). Lidi si to možná neuvědomují, ale vidět to ve filmech/mluvit o tom a dělat to doopravdy, sakra se to liší a jsou to naprosto odlišné věci. A stejně by tě ten projíždějící policista okamžitě sundal, takže by to k ničemu nebylo.
Přejet je ale tím autem? V tom bych problém neviděl. Stojí na silnici. Však oni uhnou.
D.K.: tak oni tuhle psali o tom, že řidiče často napadají, to že na videu nikdo do kamionu neleze neznamená, že se to neděje :/
niemand: V tom případě jo, sebeobrana. Mě napadla brokovnice se solnými náboji. Nezabije, ale bolí to. Inspirace z Kill Bill. Rainbowlaugh Škoda že i na to bych potřebovat zbrojní pas.
K tomu dluhu.
Kolik jsme ho splatili eradikací černých neštovic a potlačením dětské obrny?
Jsem podle url myslel, že článek bude "Řecká policie je bílá." a že se bude psát o tom, jak imigranti chtějí víc černých policistů, aby to nebylo rasistické Rainbowlaugh

No, každopádně... Těžko říct co čekali. Nikdo na ně nebyl připraven, jak si můžou naivně myslet, že pro ně budou připravena vybavená místa? Bylo štěstí, že se sehnalo co se sehnalo.
Ale pro mě za mě, pokud si jim nelíbí jejich tábory, tak můžou využít ty naše tábory (you know what I mean).

Jako, já bych jim i věřil, že jsou to lidé, ale to by nesměli přijít jako velká voda, ale legálně a postupně se integrovat... Už jen kvůli tomu povědomí o vlně imigrantů je nebude chtít nikdo zaměstnat ani ubytovat a jedinou práci a bydlení možná najdou jen díky státu.

Ještě k nepokojům samotným... Pokud se rozhodli pobít v těch táborech sami mezi sebou, tak je policie mohla klidně nechat. Kdyby se řezali navzájem, tak by k sobě ztratili důvěru a nedrželi by tak spolu, teď kvůli zásahu policie se zase všichni sjednotili a je z toho demonstrace ve stylu "my imigranti proti kruté Evropě"... (Pokud začali dělat bordel v ulicích na veřejnosti, tak je jasné, že policie musela zasáhnout.)
Četli jste už tu dnešní horkou novinku, že v Itálii kdosi vymyslel, že když je nepřijmeme dobrovolně, rozdají jim dočasná Schengenská víza?
Právě to čtu..
To jako Evropa páchá sebevraždu ?
Jestlipak i teď budou v Europarlamentu číst jména uprchlíků, říkat, že jsou to jejich bratři a pak se fotit s cedulkou "je suis un migrant."
Ti co řídí státy a unie a světy by měli povinně dělat psychotesty, protože tyhle blbosti nemůže vymýšlet psychicky zdravý člověk...
Stran: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15