Hodnocení tématu:
  • 7 Hlas(ů) - 3.86 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poníci ve snech
Tak dneska jsem kvůli snu přišel už i k úrazu. Jak jsem sebou v posteli mrskal kvůli tomu snu tak se mi nějak podařilo dostat moji hlavu nad můj noční stolek a v domění, že je to polštář jsem prudce ulehl. Najednou se ozvalo PRÁSK ! a někde v podvědomí jsem ucítil bolest a slyšel jak padají věci ze stolku. Než jsem znovu upadl do hlubokého spánku tak jsem slyšel jak někdo říkal: ,, Co to bylo za ránu" a pak jsem zase usnul.

Šok přišel ráno když jsem se probudil a první co jsem uviděl byl zkravený polštář. Hrklo ve mě a říkal jsem si co se to proboha stalo. Další šok byl když jsem se se podíval do zrcadla a měl jsem celé čelo od krve a třetí šok byl když v tu chvíli zrovna přišla mamka a uviděla mě jak se zkravený dívám do zrcadla.

Ze snu si bohužel pamatuju jen úryvky. Odehrávalo se to v nějaké přímořské vesničce kterou terorizovala obrovská manticora plivající oheň. Snažili jsme se ji nějak porazit, ale byla přiliš silná. Další co si pamatuju tak jsme šli někde do hor kde byla menší přehrada a dynamitem jsme ji vyhodili do povětří aby to tu manticoru spláchlo. Poslední co si ze snu pamatuju bylo jak nějaký úlomek z toho výbuchu mi rozsekl hlavu přesně na tom místě kde jsem si ji rozbil i normálně.

Ale něco takovéh se mi ještě nepovedlo abych se takhle přizabil. Jen škoda, že si už více z toho snu nepamatuju.
Lidský život je jako květina. Ze začátku je to malé a nerozvinuté poupě, ale jednoho dne nádherně rozkvete a až příjde jeho čas tak uvadne a uschne. To, že je někdo jen malé poupě ještě neznamená, že nikdy nerozkvete.

Odpovědět
Škoda, že se něco takového asi nespní:

Přijel jsem vlakem na místo, které jsem ve snu vnímal jako město, kde jsem vyrůstal (a po celou dobu trvání snu se kolem mne motala kočka, která se normálně motá kolem budovy, ve které pracuji). A někde poblíž nádraží jsem slyšel nějakou open-air akci. Někdo se mě zeptal, jestli nevím, o co jde, na což jsem odpověděl, že to zní jako akce Hasbra, na které předvádějí spin-off MLP zaměřený na Berry Punch.
Quint the Wanderer, professional amateur, at your service.
Ničit mi tam fény!

Odpovědět
Mě se ještě nic s poníky nezdálo... A nebo zdálo, ale nepamatuju si to. Poslední dobou sny stále zapomínám. Škoda...
První Equestrijský Drakobijcobijec
Odpovědět
Takže na dnešek se mi zdál docela hustej sen.
Someone někde vyhrabal první dva díly Equestria Girls a hodil to sem na fórum. Tak sem na to kouknul jen abych věděl jaký to je a byl sem docela mile překvapen Pinkiecrazy Animace byla dost ubohá, sotva se pohybovaly do stran a hýbaly pusou a celý to velmi připomínalo... South Park Rainbowlaugh Ačkoliv to bylo 6 holek na střední, častá témata byla drogy, sex a násilí, ale docela vtipně podaný Rainbowlaugh První díl byl takovej pilotní, už si ho moc nepamatuju a druhej se jmenoval "Plazooký" a byl o SPikovi kterej byl opravdu pes. Pamatuju si jednu scénu - Applejack někde držela svázanýho nějakýho chlapa a Spike chodil okolo a očuchával ho a ten chlap ječel něco jako: "Dejte toho psa pryč, ať mě nechá" a Applejack mu řekla: "Neojte, on vás nesežere... ale vaše rodiče možná jo" Rainbowlaugh Rainbowlaugh
No chápu že to by se taky málokomu z vás líbilo, ale mě by bavilo kdyby to tak dopadlo Rainbowlaugh Lepší než kam to směřuje teď Rainbowlaugh
Odpovědět
hmm to je zvláštní
---------------------------------------
Koukni se prosím na moje první PMV Pinkiesmile
tady -------- > http://www.youtube.com/watch?v=GDMJfKDb-...e=youtu.be
remake.
Odpovědět
PHere it comes

Můj první alespoň částečně pony sen.
(krátkej. Alespoň něco.)

Jsem na táboře ale zrovna končí takže se probudím ráno
a slyším vedoucího jak volá něco o tom že balíme (jak tak
si vzpomínám byl jsem poslední) a tak jsem rychle vstal
a začal jsem všechno házet do tašek a zahlédl jsem v my tašce
figurku Applejack (i když žádnou nemám). Dobalil jsem
a oddechl si.Rovnou jsem zašel za kámošem a ten si zrovna
mluvil něco pro sebe.Říkal ňejaký blbostí o tom že že se blíží
konec světa (ignore) a mezi těma blbostma jsem zaslechl slovo
alicorn a tak jsem šel k němu.a zeptal se ho jestli opravdu
řekl slovo alicorn a on že jo.Tak jsem zjistil že je taky brony
a celou cestu jsme si povídali o všem možným.Když jsme
dorazili domů tak me pozval k sobě do vily (nechápu proč v tom
snu byl bohatej když normálně šetří i na rohlíkách).Samozřejmě jsem
nemohl odmýtnout.Řekl mi at se podívám na tamten vršek (hora)
a když jsem se podíval tak kolem mě něco bliklo.Z neznámého důvodů se
mi motala hlava a tak jsem se opatrně podíval kolem sebe viděl jsem
obrovskou vilu.Vešli jsme dovnitř a než jsme prošli všechy chodby
a došli tam kam mě chtěl zavést uběhlo asi 10 minut. Otevřel dveře a
tam dlouhá táhla místnost a všude byly obrazy s tématikou Mlp a
hrála taková výtahová verze Smile songu. Tak jsme tam asi hodinu
chodili a dívali se. Po "prohlídce" jsme šli k jakémusi eskalátoru
a on mi řekl že má vlastní Nyan Cat a já jenom:WTF!!??Dojeli jsme
k jakémusi černému pozadí v jakési černe místnosti tvaru kvádru
a já uslyšel jen Nyan,Nyan,Nyan a tam jsem viděl Nyan Cat. Po
probuzení jsem jen slyšel v uších Nyan Cat tak jsem myslel
že je to po tom snu ale po chvíli jsem si uvědomil že mam v
uších sluchátka a hraje mi Nyan Cat.[/align]

Za případné chyby se omlouvám. Můj mobil stojí za kravský lejno.

AchFacehoof
Tady de vidět že kombinace mého salamového mobilu a špatné wifiny na dovolené udělala své.
Odpovědět
Tak moj sen bol hned po prvom diely čo som videl (prva noc).

Bol som doma s dedom ktory už nežije a jasne že to bol robot (terminator) som sa opaloval v obyvačke mali sme tak trocha polku strechy zničenu Pinkiesmile a v tom vedla mna sa objavila applejack ktora posilovala (robila kliky)a pod nosom mala pascu na myši neviem prečo ale bolo to tak, srazu som sa objavil v zakladnej škole v ktorej už niesom aspon 6 rokov a sledujem deda teda terminatora ktory ma za ulohu zničit princeznu Celestiu a ja s ostatnymi som ho musel zastavit, ked som tak utekal dole schodmi za dedom aj s ostatnymi tak mi ten sen skončil lebo bl.. budik ma zobudil rano o pol patej.

No čo už ale odvtedy sa mi nesnivalo nič take, ale dufam že bude Pinkiesmile
Odpovědět
Vážení, sny s poníky jsou pro mě nesmírná cennost. Snažím vybavit každičký sebemlhavější detail a všechno si zapisuju. V současnosti mám na kontě 20 pony a pony-related snů (některé trvaly jenom vteřinu), zatím sem dám prvních pět. Pokusím se je popsat stručně a vynechám ty části snů, které s poníky nesouvisí.

12.4.2012 Byl jsem na chatě. Ustlal jsem si spodní lůžko palandy a už jsem chtěl zalízt pod peřinu, když jsem si na něco vzpomněl. V duchu jsem si řekl: "Ale Fluttershy přece ráda spí dole. Tohle jí nemůžu udělat." A tak jsem si přestlal na horní lůžko, zalezl pod peřinu a usnul. Ten pocit, že přijde, byl k nezaplacení.

29.4. Po letech jsem se vrátil na základku. Byl jsem v ředitelně a paní zástupkyně mě potom představila třídě jako nového žáka 6. ročníku. Proč? Moji staří spolužáci už byli dávno pryč a já byl... hříbě. Neviděl jsem se, jen jsem to cítil. Chodil jsem po čtyřech a tak. Připadal jsem si jako Pipsqueak, ale byl jsem jednorožec, protože mi přišlo přirozené nepsat ústy, ale myslí ovládat pero.

15.5. Doma jdu do kuchyně a přitom si povídám s nějakým neznámým poníkem. Cestou projdeme kolem Twilight Sparkle a Octavie. Ten neznámý poník mi říká, že potřebuje hrát na lesní roh. V kuchyni na stole ležely dva, jeden si vzal, přistoupil k oknu a nadechl se... tam se sen rozplynul. Ještě jsem zahlédl za oknem Slunce, které mi připomnělo princeznu Celestii (snad vypadalo jako její cutie mark).

28.5. Já, máma a sestra jdeme snovou Jihlavou. Na jednom domě visí přes okna velké plakáty. Lákají na velkou biografickou výstavu poníků v Muzeu Vysočiny. A není to představení života postav ze seriálu, ale skutečných postav (jako by Equestrie byla hned za hranicemi). Fotky, osobní předměty, prostě vše, co k velké biografické výstavě všech poníků patří.
[Obrázek: awesomelunaposter.png]
První plakát vypadal nějak takhle. Na druhém (téměř stejný design) byla jediná Fluttershy, jejíž přední část hřívy spadala přes prostý žluto-růžový nápis "Fluttershy", vpravo nahoře bylo její znaménko krásy. Třetí plakát, přibližně poloviční velikosti, zobrazoval pouze tři růžové motýlky na žlutém podkladu, dole byly opět nápisy "Muzeum Vysočiny" a "květen – září 2012".
P.S. Večer před tímhle snem jsem se díval na krásný dorůstající žlutě zbarvený Měsíc.

29.5. Nějaká hádanková soutěž, které se účastním se sestrou. Na pódiu stála Octavia, ale měla Zecořino cutie mark. To se pak v obláčku kouzelného kouře změnilo na její houslový klíč. Pak tam byla ještě nějaká klisna s jasně oranžovou hřívou, asi Carrot Top.
In Equestria and Jamis we trust. Flutterryay Yay!
♫ Life in Czequestria shimmers... ♫
Odpovědět
Já si ze snů pamatuju bohužel 2-4 vteřinové úryvky, ale poníky v nich rozeznávám. Už asi desetkrát jsem je viděl. Když si vzpomenu na něco delšího tak sem napíšu.
suh dud
Odpovědět
Bohužel, já už nesním, vlastně se nemůžu ani pořádně vyspat jak se pořád v noci budím (ať už kvůli hudbě ve sluchátkách, nebo je mi vedro....). Asi by mi ani nevadilo, kdyby se mi zdálo něco o MLP Rainbowlaugh
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)