28.02.2013, 21:49
Vsichni okolo docela v pohode, tohle je jeden z mejch nejnormalnejsich "konicku" xD
yay
MLP a vaše okolie?
|
28.02.2013, 21:49
Vsichni okolo docela v pohode, tohle je jeden z mejch nejnormalnejsich "konicku" xD
yay
01.03.2013, 00:27
notbad.jpg, na žádný hatery co by do toho úmyslně šili sem nenarazil, snad jen jednou kde na tomhle "gamepalyi" řekl jeden spolužák řekl že jsme s kámošem na kluky a že spolu chodíme
![]() ![]() vášnivý hráč videoher
14.03.2013, 20:19
Můj kluk je zásadně proti tomu abych sem chodila ale já ho neposlouchám. mám tu kamarády jako jsem už dlouho neměla. Děkuji za to, že tato stránka existuje.
14.03.2013, 20:45
tak u me je to neutral ale táta vždycky když se na mně naštve kvůli něčemu tak to svádí na MLP a počítač
![]()
"Well, look at you.
I thought you were wiser, but I thought wrong! Tis a terrible pity. Like a moth flittering towards a flame." -Knight Lautrec of Carim
14.03.2013, 22:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.03.2013, 22:41 uživatelem Strašpytel. Edited 1 time in total.)
Takže...táta mi vždycky říká, že v mým věku bych měl dělat něco jinýho
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
19.03.2013, 13:04
tak nějak různý, naši z toho nejsou moc nadšení, sourozenci, ve škole většinou facepalm, nebo to ignorujou a nebo mi dokonce sem tam dovolí jim nakreslit poníka
![]() ![]() ![]()
Pretty je momentálně totálně vytížená. Po pípnutí zanechte vzkaz: ___________________
19.03.2013, 14:05
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.03.2013, 14:08 uživatelem kosay. Edited 1 time in total.)
Ja som tak nejako podvedome vedel že existuje rozprávka s koníkmi ktorá sa volá My little Pony, na internete aj medzi kamarátmi z internetu som z času na čas narazil na referenciu. Avšak to bolo dlho-predlho asi tak všetko. Neviem čo mi dalo popud si to pozrieť, asi zvedavosť skrížená s nudou. Pozerať som to začal asi mesiac pred vypustením tretej série. Na internáte. Spolubývajúci po každej časti povedal niečo v zmysle "Miro (tak sa volám
![]() ![]() ![]() EDIT: aha, toto malo ísť asi do inej sekcie ![]()
- Scootaloo! Scoot-scootaloo!
![]()
25.03.2013, 16:57
Moje třída to nějak neřeší, prostě mi řeknou: "Čau poníku!" jen tak z legrace a tím to hasne, jinak se do mého koníčku nepletou. Co se týče pár lidí, jednoho člověka jsem k tomu donutil podprahově a asi 3 lidi jsem donutil k zhlédnutí pár videí ( jednoho to zaujalo a dalším to bylo fuk ), takže je to OK.
suh dud
29.03.2013, 22:50
matka: viděla že se na to koukám na YT, neřekla ani popel
otec: nemám tušení jestli o tom ví bratr: možná na minimaxu viděl nějakej ten díl když to dávali... přeci jen jsou mu 4 roky třída: většina lidí tam o tom ani neví, a nezajímá je to, kdo to ví, je mu to fuk, a s jednou spolužačkou se to tom dá i mluvit ostatní: nemám přehled ![]()
30.03.2013, 00:10
Zčnu mluvit o MLP > Jžš -_-...no tak mluv ( a přitom si například hraje s nechtama nebo s čímkoliv jiným
![]()
Konvička varuje: Nejsem normální... otočte své pomeranče a odejděte do země vycházejícího slu-... chci říct do země vycházejícího čaje...
![]() PS: Výslovnost LovelyMaii = LavlyMej ![]() |
|