Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
52
04.05.2013, 03:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 05.05.2013, 00:18 uživatelem KRAJKHOUR. Edited 1 time in total.)
Kdy je uzavirka objednavek?
na to nebudu ani zakldat novy prispjevek:
Jaksi sem to datum na mobilu prehlidl.
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
80
Vrrrrrrr.... je to hned v prvnim prispevku
31.5. Do te doby budu mit i hotovy prototyp.
I'm not crazy. My reality is just different than yours.
Nezadouci osoba.
hue hue hue
A co magnetky?
Hodnocení:
80
Jenom celestie, jestli chces tak te smazu.
Nezadouci osoba.
hue hue hue
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
82
Bez toho oka a úsměvu mi za tolik peněz nestojí. Respektive budu rád, když mě nevysaje další výdaj a zas tak velkej fanoušek Celestie nejsem.
Molestii bych bral v jakýkoliv variantě, kterou budeš dělat. Klidně i za příplatek. Jestli po nás budeš chtít peníze až budou hotový, tak je mít budu.
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP |
Ask me
Hodnocení:
80
06.05.2013, 01:36
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.05.2013, 02:18 uživatelem MidnightShadow. Edited 1 time in total.)
Sorry, Molestie mozna budu delat, ale az nekdy jindy. Kvuli jedne nebudu kupovat latku.
Takhle uz budu brat hafo latek, domluvila jsem si uz predbeznou slevu u dodavatele, a brat kvuli jednomu odlisnemu ponikovu 2m latky (coz je minimum), obzvlaste, kdyz odstin te barvy normalne nepouziju je pro me neekonomicke.
A penize bohuzel budu chtit predem. Mozna se to zda nekomu blbe, ale krome CR to tak chodi ve vetsine sveta a aby se mi doma valelo milion hotovych plysaku, protoze si to nekdo rozmyslel, to ne. Uz tak mam takovych doma hromadu. Ale ty nastesti uvitaji deti v nemocnici s otevrenou naruci. A ja treba nepujdu do pekla.
Nezadouci osoba.
hue hue hue