Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
4
Znám. Obecně mám k těmhle ateistickým projektům, pokud mě neprudí, tolerantní vztah. Štve mě fakt jen "všechno vím, všechno znám a všichni věřící jsou idioti" přístup Dawkinse a jeho fanboys.
"I would not harm thee for all the world, friend, but thou art standing where I am about to shoot." - amišské přísloví
Cynický brony, který z vašich frou frou lovey-dovey příspěvků nejspíš facepalmuje.
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
146
08.04.2013, 12:26
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.04.2013, 12:31 uživatelem Azuliana.)
(28.03.2013, 14:48)da old horse Napsal(a): Pokracujem v OT, pripomenula si mi jednu z mojich oblubenych
Písnička je super, ale hlavně se mi líbil klip poskládaný ze scén z filmu Ten Commandmets. Úžasný film a spolu s Ben Hurem jedna z mých all time super truper klasik.
(08.04.2013, 11:23)Vladivoj Napsal(a): Znám. Obecně mám k těmhle ateistickým projektům, pokud mě neprudí, tolerantní vztah. Štve mě fakt jen "všechno vím, všechno znám a všichni věřící jsou idioti" přístup Dawkinse a jeho fanboys.
Většinou je to jedna velká recese, teda aspoň od lidí co znám ze svého okolí (Špagetové létající monstrum a tak). Jinak ten přístup "jsi věřící, jsi idiot" mě štve taky, obzvláště, když potom ještě musíš člověku, co o tom nemá ani páru vysvětlovat, čemu že to vlastně věříš (ne, opravdu, ale opravdu nejsem wiccan a jakékoli spojení mé osoby a této "sekty" v jedné větě beru jako osobní urážku
)
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
Celú túto recesiu (Invisible Pink Unicorn, discordiáni, pastafariáni, Cthulhu...) beriem s humorom.
"Organizačne" som katolík, no nestačím žasnúť nad tým, ako sa mnohí kresťania vadia, často nad úplnými nezmyslami, namiesto toho, aby spolupracovali - zvlášť "aleluja cirkvi", ktoré rastú ako huby po daždi, majú všehovšudy pár desiatok členov a monopol na pravdu. Tí ma teda nikdy neprestanú baviť.
Taktiež nemám rád názor "si veriaci? daj sa vyšetriť", pokiaľ človek nie je členom nejakého deštruktívneho kultu, nech si verí, v čo chce. Militantný ateizmus alebo militantné náboženstvo, ani jedno neveští nič dobré a "diskusie" s takýmito fanatikmi sú obvykle len nekonečným opakovaním svojich vlastných argumentov.
Azu, prečo považuješ wiccu za sektu? Nič proti, len by som to chcel vedieť, veľmi sa v tom neorientujem. Ak je to na dlhšie, kľudne PM.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
35
Dokud víra člověka neškodí ostatním, je mi úplně jedno, jakého vyznání je (až na takové ty okultisty, od těch si držím trochu odstup).
První Equestrijský Drakobijcobijec
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
3
Vadí mi, když někdo spojuje poníky s křesťanstvím.Jak tu zaznělo- je to něco uplně jiného.Já jsem věřící.V ponících mi jedině vadí trochu magie-ale pokud je to jen takhle v "pohádce" tak se to dá tolerovat.Doufám, že tu z toho nebude flame-o to mi vůbec nejde.Každopádně, nemám rád stránky typu-mlp je ďáblovo kolo, nebo něco takového.Takoví lidé se jenom za křesťany považujou, a nejsou jimi- jenom chtějí být zajímaví a křesťanství naopak pošpinit.
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
3
Oni tomu ale opravdu věří. Jsou to sektáři, co vidí satana úplně všude.
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
146
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.