Registrován od: May 2012
Hodnocení:
126
21.05.2013, 19:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.05.2013, 19:09 uživatelem Frolda. Edited 1 time in total.)
To je dobrá otázka, já zvažuju, že na Garden Party nepojedu a Lunu si pak převezmu od Mela nebo od Xeeleeho. Na LG bych šel, ale na cizí chatě/zahradě budu chlastat tři dny před tím a čtvrtej den nepotřebuju.
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
32
21.05.2013, 21:50
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.05.2013, 21:58 uživatelem Ferraripony. Edited 1 time in total.)
nj ale 1.6 zase nejdu já protože v pondělí po tom píšu postupový předmět a před ním fakt nikam kalit nepůjdu
edit: takže co se týče mne já si jí přeberu na GP, pokud nebude nějaký problém
Hodnocení:
82
Takže 1. 6. Luna afterparty?
Brahmavihára – buddhistické L&T
„Maybe next time you will take a second look
and not judge the cover of the book“ – Zecora
ENTP |
Ask me
Hodnocení:
148
Nebudeme si komplikovat zivot, Luna party pro ty, co muzou, muze bejt na Garden party a jinak se ty Luny predaj normalne. Luna party byl stejnak takovy nahodny napad a kvuli tomu delat special vikend by bylo zbytecne. Samozrejme pokud se nekdo citi tak to muze zorganizovat ale 1.6. urcite beze mne a tento vikend jsem pocital s cistou prahou LG takze ted asi budu mimo, ale zase se dostanu na pivni festival/festival jidla :p
A cekat 8.6. by bylo asi zbytecny, chudak by cekali 14 dni v krabici..
READ & RAVE !
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
52
Tak jestli to vychazi takhle na dopoledne, tak bych se rad pridal
It takes a long time to realize how truly miserable you are, even longer to see it doesn't have to be that way.
Only after you give up everything can you begin to find a way to be happy.
Registrován od: May 2012
Hodnocení:
126
Já ne. S mou časovou situací to nepůjde. Zase nebudu na LG ;(
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris