25.06.2013, 22:17
Mně se osvědčilo psát v MS Wordu. Má dost schopnou kontrolu pravopisu, která vychytá i většinu čárek. A Google umí dokumenty z Office přímo zobrazit.
drunken mantis grabs your ass
Anketa: Který z draků a dračic je váš favorit? Nemáte dostatečná oprávnění, abyste mohl(a) hlasovat v této anketě. |
|||
Mornat | 0 | 0% | |
Ravier | 1 | 1.72% | |
Jabel | 5 | 8.62% | |
Ellena | 0 | 0% | |
Merin | 4 | 6.90% | |
Mefisto | 6 | 10.34% | |
Zibra | 2 | 3.45% | |
Jirea | 0 | 0% | |
Neferien | 2 | 3.45% | |
Celena | 5 | 8.62% | |
Bluepeace | 4 | 6.90% | |
Mikel | 1 | 1.72% | |
Varius | 0 | 0% | |
Ivory | 2 | 3.45% | |
Wolfie | 8 | 13.79% | |
Night Breeze | 9 | 15.52% | |
Fernero | 3 | 5.17% | |
Belsevan | 1 | 1.72% | |
Valkas | 5 | 8.62% | |
Celkem | 58 hlas(ů) | 100% |
* Hlasoval(a) jste pro tuto možnost. | [Zobrazit výsledky] |
Rwakk tvorba
|
25.06.2013, 22:17
Mně se osvědčilo psát v MS Wordu. Má dost schopnou kontrolu pravopisu, která vychytá i většinu čárek. A Google umí dokumenty z Office přímo zobrazit.
drunken mantis grabs your ass
25.06.2013, 23:32
Mám jen problém že nedokážu vypnout angličtinu v notasu. Už jsem se díval jak a i přátelé to zkoušely a nic...jakoby prostě ten notas neuměl nic jiného. Pak mi to podtrhává všechna slova červeně. Jestly je ale něco na čárky tak to bych si to mohl sehnat.
![]() Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world? Towards of sun immortals. When Can I See You Again? Top of the world. Telling the world. To the sky! Just a Dream. Brothers under the Sun
27.06.2013, 06:43
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 27.06.2013, 23:29 uživatelem Rwakk. Edited 1 time in total.)
Tvorba se pozastavuje na dobu neurčitou. Děkuji všem kteří mě podporují a doufám že se snad někdy zase dostanu k literární činnosti. Jak co bude se uvidí. Děkuji za pochopení.
Edit: Má tvorba se ted zaměří na non-pony povídku. Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world? Towards of sun immortals. When Can I See You Again? Top of the world. Telling the world. To the sky! Just a Dream. Brothers under the Sun
29.06.2013, 21:52
Přečetl jsem si od tebe první dvě díla a fakt jsi na mě udělal dojem
![]() Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum! KAPUT - Tady kecám.
05.07.2013, 15:19
Před nedávnou dobou jsem dostal chuť napsat něco jiného než pony příběhy. A někdo mě inspiroval k tomu abych zkusil napsat něco o dracích.
Tehdy mě napadlo že bych draky mohl udělat podle lidí které znám a něják mě ovlivnili. Počítám je za dobré přátele a zajímavé lidi. Postupně jsem se jich ptal a oni souhlasili k mému velkému překvapení. Pustil jsem se do psaní a pomalu začalo zvnikat něco co mě opravdu baví psát. Jsem vděčným všem těm kteří souhlasili a dali mi potřebný materiál k tomu že jsem ten projekt uskutečnil. Tento příběch bude i nadále pokračovat a doufám že budou spokojení ![]() Draci míří ke hvězdám Kapitola 1-2 Kapitola 3-4 Let it Go...Try everything.
05.07.2013, 16:33
Kdy plánuješ napsat další kapitolu?
![]() "You want dubbing quallity? Bah! It´s the quantity what earns money!"
05.07.2013, 16:59
Pátá kapitola je hotová ale vidám ji až bude i šestá
![]() Let it Go...Try everything.
06.07.2013, 23:48
Draci míří ke hvězdám. 5 a 6 kapitola je na světě.
V těchto kapitolách se draci konečně dostanou všichni do hnízda, svého nového domova a můžou započnout volby o jejich vůdce ![]() Kapitola 5 a 6 Let it Go...Try everything.
10.07.2013, 17:32
Když sem poprvé viděl Draci míří ke hvězdám tak sem si řek
![]() ![]() ![]()
10.07.2013, 20:22
Místo draků jsem si sedl a musel napsat tohle. Dva drabbly z mého vlastního univerza.
Drabble Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world? Towards of sun immortals. When Can I See You Again? Top of the world. Telling the world. To the sky! Just a Dream. Brothers under the Sun |
|