Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
srazy v okoli Noveho Jicina
(02.08.2013, 17:37)Keranis Napsal(a): A ještě jedna věc: Jak se na srazu poznáme?

AK prídem tak ma spoznáte hneď Rainbowlaugh, len neviem či prídem.

Hlavne dajte vedieť kedy sa teda začína, mne by nerobilo problém prísť kedykoľvek.
I am a colorful magical butterfly
Odpovědět
Otevřeno je Ajsmug. Tahák vezmu Rainbowwild. Sejít bychom se mohli na náměstí Pinkiesmile a nebo blíž autobusovému nádraží Ajsmug
"I told you that you needed to make some friends, nothing more..."
Celestia
Odpovědět
Pokud se sejdeme v jednu, co budeme do těch tří dělat? Lov BB nám nezabere víc jak hodinu... Měli bychom najít nějaké místo, kam zapadnout ještě před otevřením čajovny, a nasměrovat tam i ostatní, kteří přijdou v čase mezi jednou a třemi. Navrhněte něco, mně zrovna došla inspirace Applejackunsure Jo a taky bych rád věděl, kolik se nás teda sejde v jednu, ať tam nejsme jenom dva nebo tři.

Templář: BB náhrdelník? Hustý, to chci vidět! Pinkiehappy

Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů
Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum!
KAPUT - Tady kecám.
Odpovědět
No, já to spíš myslel že si na šňůrku přivážu BB Rainbowlaugh ne že si z nich udělám řetěz Rainbowlaugh Rainbowlaugh. Tak, projdeme Dráčik a Tesco Rainbowwild. A pak si sedneme na náměstí a všechny shromaždíme (píšu to jako by měl přijet 20 lidí Rainbowlaugh a přitom náš bude asi 5 Rainbowwild)
Celestia
Odpovědět
Moc nás opravdu nebude. Vsadím se, že do dvouciferných čísel to nepoleze Twilightoops
No jo, prolezeš Tesco a Dráčik, to ti zabere tak maximálně hodinu, a co pak? Potřebujeme nějaký další, záložní program na ty dvě hodiny.

KAPUT - Tady kecám.
Odpovědět
Vezmeme křídy a pomalujeme chodníky poníky Pinkiecrazy Rainbowlaugh. Já fakt už nevim Rainbowwild
Celestia
Odpovědět
(02.08.2013, 19:29)TemplarBrony Napsal(a): Vezmeme křídy a pomalujeme chodníky poníky

Do toho idem!
I am a colorful magical butterfly
Odpovědět
Jo,to udělejte! Rainbowlaugh
Proč není smajlík s lunou? Applecry
New Lunar Republic Forever!
nějaké otázky? http://ask.fm/Ziisik
Odpovědět
To jsem zase něco napsal Rainbowlaugh.
Celestia
Odpovědět
Už vidím ty obličeje kolemjdoucích Rainbowlaugh : Banda teenagerů a dospělých lidí kreslí pestrobarevné poníky na chodník, jeden z nich má náhrdelník s poníkem, nedejbože aby někdo přišel v cosplayi. Tenhle sraz bude epický! djpon3
Varování: neumím kreslit, ale myslím, že se o nějakou tu Twiley stejně pokusím Twilightsmile Kdo přinese křídy?

edit: A jo, myslím to vážně. Pojďme malovat! Pinkiehappy

KAPUT - Tady kecám.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: