Drahá Princezno Celestie,
cesta začala naprosto nečekaně.
V půl čtvrté ráno jsem se po celých třech hodinách vzbudil a když mi došlo, že neusnu, vzal jsem si muziku a poslouchal. Jako jednu z posledních písniček jsem poslouchal seriálovou verzi Cupcakes a ještě půl hodiny poté, co jsem doposlouchal a dělal si snídani, jsem si ji notoval.
Pořád jsem si říkal, na co nesmím zapomenout. Kromě obyčejných věcí jsem myslel hlavně na jmenovku a tričko, původně jsem si chtěl vzít i placku, ale nakonec jsem to neudělal.
Ještě za tmy jsem vyrazil na autobus asi dvacet minut pěšky. Pak jsem pár minut čekal a na R7 (rychlostní silnice mezi Slaným a Prahou) a viděl jsem nádherný červený východ Slunce. V podstatě ihned jsem si vzpomněl na Vás, Vaše Veličenstvo
.
Na Dejvické jsem zamířil rovnou do metra a odjel na Hlavní nádraží. Původně jsem očekával, že všichni dorazí až později na sedmou (dorazil jsemv 6:45) a že budu čekat, ale v podstatě jsme všichni dorazili dřív a do 7:15 jsme se sešla celá osmičlená skupina, která takhle i vyrazila do Brna (Poněkud drobné překvapení bylo u ceny lístků. Čekal jsem větší slevu než 91 KČ.)
V kupé jsem zjistil tři věci. Ája prohodila jen devět slov. Black nesnáší český dabing u věcí, kde viděl originál v angličtině, a 90% diskuze na jakékoliv téma skončí u League of Legends.
Když jsme dorazili na nádraží a já zavolal Cocodrillo (Nazdar profesorská, pražští cestující jsou na nádraží a těší se na Bráchoníkoponypopcorncon, kdepak jste?). Přišla mi zajímavá a trochu i děsivá odpověď: Jsme před hlavákem, jo a je nás tu tak osmdesát.
Když jsme přišli před hlavák, bylo to něco masakrozního. Všude byla spousta lidí a s dost lidmi jsem se znal jen přes net
Takže bylo kolo objímání a vítání ať už známých nebo neznámých broníků a pak jsme se přesunuli na LG.
Tam to začalo nejprve docela mírně, ale pro mě největší zážitek byl, když u mě v týmu byl Tuxík s kiltem a poté Taktická aréna, kde se k nám ke Cocodrillo, Sarethovi, Gekonovi a i Tuxíkovi přidal nejprve Pidi a pak AutumnBreeze a Melgarh. (Gekon měl u třetí hry pauzu).
Melgarh, to je prostě střelec, největší skore (čímž mě krásně zastínil
, solamento perfectamento), Breezie jako duch, který se objeví někde ze zdi a tobě najednou bliká vesta. Rychlík Tuxík, Sareth tichý zabiják a Cocodrillo, morální opora týmu. (Jo a Pidi, znamenitý voják a Gekon, ač trochu pasivní, pár dobrých ran určitě měl)
Jak říkám, LG pro mě byly nejlepší zážitek ze dne.
Druhým zážitkem dne byla dražba. Já osobně jsem vydražil akorát tři pohledy a nic víc jsem nechtěl. S Melgarhem jsme pak ještě spojili finance dohromady a zkusili vydražit Blindbag a tuším i samolepky
. Bohužel se nám to nepovedlo.
No a pak jsem měl ještě tři silné zážitky, pokud nepočítám povídání s mnoha lidmi a seznamování s dalšími, které jsem hodně dlouho neviděl nebo jsem je znal jen z netu, jak už jsem psal.
Na posledním pátém místě bylo DDRko, nestál jsem na něm ukrutně dlouho a pokud se dala obtížnost na tři - čtyři, šlo to
. Zkusil jsem i pětku, ale to už jsem nedával.
Čtvrté místo obsadil odjezd vlakem v jednu ráno, kdy jsme se tísnili u vchodu do vagonu a mě do zad tlačil plechový koš a nohy mi drásal schod. Pak jsme se dokázali poskládat tak, abych si mohl lehnout na batoh a i si na pár minut zdřímnout. No, rozhodně to byl zážitek na který se nezapomíná.
Třetí místo byl velice smutný zážitek a radostný zároveň. Bylo to loučení s Cocodrillo, když mi těsně před odjezdem dala obraz Vás, Vaše Veličenstvo, a řekla Všechno nejlepší k narozeninám. Smutné na tom bylo to, že odjížděla a nemohl jsem jí říct, jak moc se mi líbí, do očí. Tak jsem jenom pět minut stál a mával jí přes okno.
Bonusové body si zaslouží projížďka s Bourim, Dumbassem a Blurem, o které už se tu psalo
. Sice se v autech moc nevyznám a sám řidič nejsem, ale ten zvuk toho motoru byl opravdu perfektní. Suprová jízda tunelem a pokecání si o tom, kdo v jakém pivovarnickém průmyslu maká a jak jsou hrozné šestnáctky a dvacítky šichty
.
Zkrátka a jednoduše. Mrzí mě jedna věc. Neměl jsem dost peněz na útratu, abych koupil nějaké Memphisovy knížky a pořádně s Breeziem, Melem a Tuxíkem zapil narozky.
Jo a taky jsem byl rád, že jsem se potkal s Rwakkem
To je ode mně vše, má paní.
Váš Frolda