01.08.2013, 20:10
Myslím, že už vám došlo, že jsme se dali dohromady s Rwakkem. Nechť to ví celé fórum, že se máme rádi.
Ako MLP ovlypnilo váš život?
|
01.08.2013, 20:10
Myslím, že už vám došlo, že jsme se dali dohromady s Rwakkem. Nechť to ví celé fórum, že se máme rádi.
01.08.2013, 21:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.09.2013, 20:46 uživatelem Mr.Tony 22. Edited 1 time in total.)
Celkově mi to Život změnilo dost poznal jsem Nové lidi a odalil spoustu nového a celkově jsem se stal tolerantnějším..
02.08.2013, 16:31
Gratuluju Rwakku a Aldrien! Ať vám to vydrží
Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum! KAPUT - Tady kecám.
05.09.2013, 18:58
Mě to vytáhlo z psychického dna. Jsem tomuto seriálu vděčná.. můj život to změnilo určitě k lepšímu. A změny jsou na mě i vidět. Mluvím jazykem bronies. Místo facepalm říkám facehoof a podobné
Ale kromě toho jsem na sobě taky zpozorovala, že ať mě potká cokoliv, vždycky mi to jakkoliv připomene poníky. A nebo mi to pomáhá v životě Co mě seriál naučí, to použiju Od malička jsem strašpytel. Díl Sleepless in Ponyville mi fakt pomohl Ale každý díl mě něco naučil, není pochyb
Konvička varuje: Nejsem normální... otočte své pomeranče a odejděte do země vycházejícího slu-... chci říct do země vycházejícího čaje...
PS: Výslovnost LovelyMaii = LavlyMej
05.09.2013, 19:17
(01.08.2013, 20:10)Aidrien Assagir Napsal(a): Myslím, že už vám došlo, že jsme se dali dohromady s Rwakkem. Nechť to ví celé fórum, že se máme rádi. Koukám, že těch párů, co se dali dohromady díky poníkům, začíná docela přibývat. Taky jsem jedna z nich.
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
06.09.2013, 20:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.09.2013, 20:12 uživatelem Crikex. Edited 1 time in total.)
MLP ovlinilo můj život ovrocským způsobem,ale naštěstí v dobrém slova smyslu.1: Přátelé-moji přátelé reagovali pozitivně smáli se se mnou a so vpoho zezačátku jim to bylo divné ale pak pohoda.2:Rodina-rodině to taky nějak extra nevadilo jen mému staršímu bratrovi(De.il)protože si myslel že sem teplej ale v pohodě.3:Holky-no holky jelikož momentálně žádnou nemám tak nevim lae myslim že je to jedno .
11.09.2013, 13:55
U mna to funguje ako relaxacna droga, pri sledovani sa mi uvolnuje chemikalia ktora sa uvolnuje ked vidime nieco roztomile, v podstate je to droga ktora ma u mna relaxacne ucinky, odburava stres a citim sa ako zen cookie
19.10.2013, 16:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.10.2013, 16:50 uživatelem DoktorPetr. Edited 1 time in total.)
(07.02.2012, 21:09)Máro Napsal(a): Takže ako MLP váš život ovplyvnilo alebo dokonca zmenilo? Mě ovlivnilo trochu k horšímu... Zklamání!.... Kvůli tomuto seriálu chci být pegas jako Deší! A ono to nejde. Ale mlp zbožňuji Deší s vámi!
Usměj se, zítřek bude horší.
Na bolest hlavy pomáhá Guttalax. Na starou babičku pomáhá Guttalax. Na průjem pomáhá Guttalax. Na zácpu pomůžou Marťánci.
20.10.2013, 20:08
Kôli MLP som spoznal vela nových reálnych kámošov. A tiež som viac chápavejší a tolerantnejší
|
|