Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
7
No sice sem tam nebyl, ale jak to tady čtu, musim se na příšti sraz dostat, neboť FFko už tak bylo pro mě awesome a co teprv velkej sraz, jen musim sehnat čas a peníze
"Well, look at you.
I thought you were wiser, but I thought wrong!
Tis a terrible pity. Like a moth flittering towards a flame."
-Knight Lautrec of Carim
Registrován od: Sep 2012
Hodnocení:
28
Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
81
(20.10.2013, 20:39)Lumík Napsal(a):
Awww... Děkuji! Vážím si toho, nechal jsem na tom dost práce, ale cítil jsem se v něm nad míru svůj!
A co se Derpy týče... Já nemůžu za to, že jako SA vypadám hrozně sexy a představa, že mám pár dnů před svatbou s Cadence vyvolává touhu po shippingu
Um... Lumíku, je to jenom tvoje vina, nemáš si dělat provokující kostýmy ^^ [spoiler: Je známý fakt, že na Shininga beru a každý takový cosplay v mé přítomnosti je na vlastní riziko nositele ;D] Mrzí mě, že jsem se s tebou už nestihla vyfotit, ale hug taky stál za to.
Jinak souhlas s Ithil a hats off všem, kteří se do toho pustili a v cosplayi opravdu dorazili
Orgům a staffákům moc děkuju za to, co se jim povedlo naplánovat a vytvořit, byla to bezvadná akce a mrzelo mě, že už jsme se před půlnocí museli rozprchnout do pelíšků. Byla to skvělá příležitost potkat se s kamarády i poznat lidi, které ještě neznám (nebo se sejít s těmi, které jsem už potkala a vypustila z hlavy).
Příště snad dorazím už dopoledne a/nebo aspoň přijedu s nějakými baked goods (děkuju dobrodincům, kteří mi dali kousnout z muffinu, protože na Derpy už nezbylo )
Já chci další con sraz
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
63
(20.10.2013, 20:33)Lumík Napsal(a): (20.10.2013, 20:30)ithil Napsal(a): Otázka na lidi co skákali DDR: zahrál si někdo song "Pomož Twilight vyhrát korunku" ?
Nebojte lidi, bude hur:
http://bronies.cz/Vlakno-DDR?pid=275155#pid275155 <<
Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
21
(20.10.2013, 20:30)ithil Napsal(a): Otázka na lidi co skákali DDR: zahrál si někdo song "Pomož Twilight vyhrát korunku" ?
minimálně jednou to tam hrálo a dokonce to někdo natáčel na telefon, takže by se někde mohlo objevit video
Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
2
Proč nám tohle musíš dělat
Stále čeká na změnu přezdívky .
- RainbowShaggy
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
63
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
34
Takže jsem ač nerad dorazil domů Moc vám všem děkuji za úžasný víkend, ze všeho nejvíce organizátorům a všem co se podíleli na srazu a na hře a také všem co tvořili neskutečně úžasnou atmosféru. Mám vás všechny rád ( ale nejvíce Derpy a Celestii )
Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
9
20.10.2013, 21:44
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.10.2013, 21:48 uživatelem wolfrin. Edited 1 time in total.)
YAY, proč jsem nešel do toho malého sálu ... aspoň bych měl víc momentek do videa (který se mi nechne na YT nahrát)
Od jakýho autora byla ta tištěná kniha povídek, která se vydává v obchodech? (jestli sem to dobře pochopil)
Cosplay za poníky? je to blbost, ale užijete si to.
Rozšiřte lásku kolem sebe, aby vám byla navrácena a žili v míru.
3D modeling
Registrován od: Feb 2012
Hodnocení:
9
(20.10.2013, 18:53)Shaggy84675 Napsal(a): Ještě teď mě z dopolední hry bolí nohy a taky z DDRka Mě i bez DDR, ale to je na tom ostatně to super, byl to parádní den.
(20.10.2013, 19:19)Quint-t-W Napsal(a): Mohlo to být trochu kratší.
Really? Kdyby nebyl cílem con... ehm, sraz, tak bych bral hru až do pozdního večera
Long live Dragon Lord Ember
|