Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
Pokiaľ ide o premazanie neaktívnych, čisto teoreticky by sa to mohlo, no nemá to hlbší význam. V databáze s takým počtom príspevkov asi veľa miesta nezaberajú a spamovať nebudú, ak sú aj tak ticho. Jediný problém by mohol byť, že "zaberajú riadky v zozname členov". A ako píše Fulyn, aspoň môžeme machrovať s číslami - pokiaľ to niekto nezačne hlbšie skúmať.
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Registrován od: Jan 2012
Hodnocení:
67
Neaktivní uživatele máš všude a v podstatě nikde se nemažou.
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
70
Z pravidel pro RP: "Role play je o hraní role. Pokuď je na domluvě hráčů že chtějí hrát normální svět tak je snad jasné že může dojít také na sex. Patří to k životu a tedy i k hraní role z obyčejného života."
To by se dalo říct i u obrázků, nic se tim nevysvětluje. Nebylo by lepší prostě napsat, že u RP platí výjimka? (Stejně jako u literární tvorby.)
drunken mantis grabs your ass
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
148
@Zmok: mam dojem ze v pravnim jednani CR je ukotveny eroticky a sexualne explicitni material graficke podoby ale ze knihy jsou z tohoto vyjmuty, viz 50 shades of Gray apod. kde to je tez vcelku udajne graficky sepsano.
READ & RAVE !
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
41
ne že by se mi chtělo dvakrát vidět clopficy a r34 RP v "civilních" sekcích ale proto je extra založeno nové subfórum na vyloženě 18+ RP.
Registrován od: Jan 2013
Hodnocení:
100
(24.10.2013, 11:30)Melgarh Napsal(a): viz 50 shades of Gray apod. kde to je tez vcelku udajne graficky sepsano.
OT
Fórum umiera, zmierte sa s tým.
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
146
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
Registrován od: May 2013
Hodnocení:
14
Otázka: Co se stalo s časem bronies? Že v sekci představte se je poslední příspěvek "Dnes v 00:06" nebo něco okolo tohodle času. Nebo to mám něco špatně nastavené jenom já?
it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes it goes guillotine
Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
51
Já mám poslední příspěvek Dnes 22:11. Na změnu času je to moc velký rozdíl. Jen mě napadá jestli sis nehrál s nastavením časového pásma(panel uživatele-změnit možnosti). V profilu máš místní čas o 2 hodiny napřed, tak to asi bude tím.
Registrován od: Mar 2012
Hodnocení:
21
Po aktualizaci mi zmizeli spoiler buttony