Hodnocení tématu:
  • 4 Hlas(ů) - 3.75 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Připomínky a návrhy k obsahu Bronies.cz
@mp5991: pouzivas ten addon kdy ti chodi ponici v ramci tveho profilu?
@MBite: to same (uz mi to reportoval jiny clovek taky.. nejak ty data mizi)
Odpovědět
Melgarh, ano. I když teď mi můj poníšek někam zmizel, ale to je mi celkem jedno, bez tebe bych si ani nevšiml.
EDIT: koukám, že už nepoužívám, ale já to nevypínal. Divné.
Odpovědět
Neviem či existuje nejaké riešenie na takéto Akty X, jedine radím ak zmizlo aj niekomu inému nech napíše moderátorovi a on to potom dopíše.
Odpovědět
Hele, už jsem možná přišel na to proč nám naskočily ty příspěvky...
To co je v Archivu se počítá, že? No a když někdo z offtopiku přesune vlákno do archivu tak se začne počítat ne?
EDIT: Všimnul jsem si toho při Froldově úklidu.
Fimfiction is love,
Fimfiction is life.
Odpovědět
To je dost dobrá úvaha, mě teď taky naskočilo asi šedesát příspěvků.
Odpovědět
Něco na tom bude, protože jak se teď pár témat archivovalo, tak mě taky naskočilo minimálně 100 příspěvků. A počkejte, až nám zamknou Offtopic Black Hole, to bude mít každý o 1 000 příspěvků více Rainbowlaugh
Odpovědět
Asi máš pravdu, protože včera večer , když jsem šla spát, tak jsem 2155 příspěvku neměla Pinkiesmile
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.

It's no problem for me, but it's a problem for you.
Odpovědět
Díky za odhalení záhady s počtem příspěvků, už opraveno a přepočítáno Twilightsmile

Na problém s mizejícími daty narození se ještě podívám.
Odpovědět
Tak mě napadlo, neexistuje nějaký plugin, po kterém, když najedete na profil uživatele, by bylo možné vidět i reputaci, kterou daný uživatel rozdal?

Je to takový asi vymoženost, ale jen že mě osobně by se to líbilo..Pinkiesmile

(Neukamenujte mě prosím, just sayin')
Odpovědět
Zagami: Nepřijde mi to nijak extra užitečné, takže zatím o tom neuvažuju. Ale pokud bude někdo aktivní a něco takového najde, tak by se o tom dalo přemýšlet.
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 2 host(ů)