23.11.2013, 14:07
Tak se omlouvám za poslání mystifikační přihlášky, ale dneska mi to opravdu nevychází a nemůžu přijít. (Až dneska sem se o tom dozvěděl) Užijte si to
Společné sledování začátku 4. sezóny - Praha
|
23.11.2013, 14:07
Tak se omlouvám za poslání mystifikační přihlášky, ale dneska mi to opravdu nevychází a nemůžu přijít. (Až dneska sem se o tom dozvěděl) Užijte si to
23.11.2013, 14:25
Do restaurace trefím (díky Street View), tak doufám že uvnitř to není žádné bludiště a snadno vás tam najdu
23.11.2013, 15:06
Chci se všem moc omluvit, dost jistě nedorazím. Všichni si to tam šíleně moc užijte! /)
23.11.2013, 17:46
Soon !
V Praze se seslo pres 50 lidi, uplne vyprodano! READ & RAVE !
Fancy some DA? Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party Wielder of the BassCanon Mk.VIII ! CZ/SK bronies z.s.
24.11.2013, 00:08
Tak jsem už doma a musím říct, že to bylo super
Sice se Xyrovi (člověk který to v HD uploaduje na YT) stalo něco s PC a tak se to celé opozdilo o 2 hodiny, ale jinak si nemůžu stěžovat
24.11.2013, 00:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.11.2013, 00:34 uživatelem Fang. Edited 1 time in total.)
Pár fotek z promítání. Pak jedno videjko kreslení RD na iPadu, kdo kolem našeho stolu chodil tak tam probíhalo i další "kreslení" .. Pidi to komentoval se slovy - to je další boss do DOOMa?
Orgům díky za uspořádání projekce!
Czequestria 2021 stream in works. Další srazy a přednášky jsou v mém webu a YT channelu.
Archiv: Komixový index TeamSpeak 3 Server fangfactory.net Web|Twitter|Steam
24.11.2013, 03:42
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 24.11.2013, 05:23 uživatelem Blue Storm. Edited 2 times in total.)
Snad každý z nás, kdo byl na srazu si to prostě užít musel. To jinak ani nešlo.
Vždyť co je krásnější, než být se stádem a sledovat spolu první díly nového dobrodružství s našimi poníky? Od začátku srázku to bylo fajn a bylo o čem si povídat. Pouštěla se krásná PMV, hovořilo se o všem možném kolem poníků a samozřejmě nervozita nad MLP stoupala, jak přicházel čas do promítání. Moc se mi líbilo, jak hodinovou mezeru vyplnil Jamis povídáním o svých zážitcích z cest po Evropě za poníky s ostatními bronies. Společně s fotkami jsme si mohli alespoň trochu přivonět k zahraničním conům. Moc mu děkuji za to, že nás tak pěkně pobavil. Celé odpoledne a pak i večer, byl spojen krásnou atmosférou, která vygradovala právě puštěním dvoudílu a po té povídání si spolu o tom, co jsme viděli. Z celého srdce tu mohu napsat, že jsem byl mezi svými...... Že jsem byl doma tam, kde se cítím krásně a to bylo právě na společném sledování. Děkuji všem.
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.
24.11.2013, 09:43
Jamisova přednáška? Sakra, to jste měli říct předem, já už bych se tam nějak dopravila
24.11.2013, 10:50
Musím říct že to bylo úžasné ... a díky bronies jsem si užila hodně srandy .... ) moc děkuju ! a těším se na další sraz !
Jsem takový smutný a plachý poník
24.11.2013, 11:23
Já musím poděkovat taky, bylo to moc fajn. Asi hlavně díky jedné slečně, se kterou jsem to tam celé promňoukala a prokecala a jejímu bráchovi
Krapet mě mrzí, že jsem neslyšela Jamisovo povídání, to mohlo být zajímavé..Ale tak třeba jindy |
|