Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
25
09.02.2014, 21:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.02.2014, 21:14 uživatelem CreepyRiver. Edited 1 time in total.)
Dear Princess Celestia:
This weekend we learnt how to pay fines.
Your faithfull students,
Poňecon bronies.
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
32
10.02.2014, 00:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.02.2014, 00:17 uživatelem Gris. Edited 2 times in total.)
Přemýšlel jsem, že bychom se nějak měli ještě vyrovnat s těmi, co nás vozili autem z/na nádraží a do Banskej Štiavnice. Navrhuju, aby nějak řidiči sečetli svoje náklady, vydělili to patnácti, každý z účastníků poslal danou částku Creepymu a ten potom poslal ostatním řidičům jejich části.
Jinak všem díky za tuhle akci, byla to vážně pohoda a po dlouhé době jsem si dobře odpočinul.
Tento uživatel dostal varování za propagaci drog.
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
25
Ja som sa delil o náklady s a10 a Lukom, takže mne netreba nič a neviem ako to má vyriešené Legeden. Niečo by sa ale určite mohlo prispieť ToBeAovi - on cestoval sám.
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
43
Vidím, že hromádky sebareflexie sa úspešne rozširujú ďalšiu vec. Pokutové lístky
Náklady na palivo meh (ten diesel žere velké nič). Ostatné náklady tu rozpočítavať nebudem. Cesta naspäť ma totiž výjde na niečo okolo 260€. Prečo? Lebo som debil a chlap (rozumej, nedokáže robiť viac vecí naraz tak ako ženská
) Viac detailov osobne na nejakom stretku
I am a colorful magical butterfly