14.05.2014, 10:35
Luna, Luna everywhere
Co tě k těm přezdívkám vlastně vede? Tell us your darkest secret!
Ohodnoťte titul, podpis, avatar a nick
|
14.05.2014, 10:35
Luna, Luna everywhere
14.05.2014, 11:18
Jeho darkest secret je hlava plná nesmyslů. Je to tak nápadné, až je to nenápadné.
Discordian Nick: Velmi chaotický. Titul: Více chaotický. Avatar: Netušil jsem, že je to možné, ale je ještě chaotičtější než všechno ostatní! Podpis: Uklidňující. Najednou všechno dává smysl!
Partition, recognition, emotion, intuition, action.
14.05.2014, 13:44
Santhiras
Nick: zní mi to trochu španělsky Titul: ok Avatar: Jé cute Bezzubka ![]() Podpis: Fenix je super ![]()
14.05.2014, 16:27
Nick: nevím proč, ale představím si mocného orcského šamana
Titul: ah, Brewmaster ![]() Avatar: pandy... tak ty už šly mimo mně (skončila jsem u Cata) Podpis: nevím proč, ale vzpomněla jsem si na tohle http://www.youtube.com/watch?v=UY3oZH6Piz4 ![]()
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
18.05.2014, 00:29
Nick: hmm Austrália
![]() Titul: Strieborné slovíčka. Avatar: asi ty, nie? ![]() Podpis: Go! GO! GOO! (co?) ![]()
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
18.05.2014, 01:19
Nick: Zajímala by mě historie za tím nickem
![]() Titul: Some prefer Luna, some prefer Celestia, I prefer equality! ![]() Avatar: Nádherný obrázek. Luně její fanarty vysloveně lichotí ![]() Podpis: Zelenám závistí. Kde bereš takové luxusní věci?! Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum! KAPUT - Tady kecám.
18.05.2014, 10:07
OT:
Odoslané z Equestrie
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
![]() Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... ![]() Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
18.05.2014, 10:29
Keranis
Nick : Nevím proč, ale připadá mi to jako jméno pro boha ![]() Titul : Termix! Avatar : Dup, dup .... jak dlouho už tento avatar máš?! ![]() Podpis : Na ty tvoje překlady bych se někdy mohla podívat ![]()
18.05.2014, 11:11
Elis
Nick: všude samá Eliška. Moje neteř je Eliška, ty jsi Eliška. Eliška, Eliška everywhere! ![]() Titul: Královna Májového Kouzla? Já žádné Májové Kouzlo nevidím ![]() Avatar: Luna ![]() Podpis: já nejsem chlupatá okurka ![]() ![]()
Ticho, ryby plašíš!
Dobrý den, přistoupili kontrola jízdenek. |