01.06.2014, 21:41
Cif nám došel ale stejně ti čmajznu postel
Tomu podemnou čmajznu všechny deky a peřiny co doma má
Seber něco !
|
01.06.2014, 21:41
Cif nám došel ale stejně ti čmajznu postel
02.06.2014, 00:59
;( a na čom budu spať?
Zato ti beru bodky (.) a tomu podomnou zatvorky (()) Odoslané z Equestrie
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
02.06.2014, 19:44
Ale když budu chtít napsat něco komplikovaného jako například teď tak to bude velmi nepřehledné za předpokladu, že nemám žádné závorky no ale kašlu na to, stejně to nikdo nečte nebo snad jo?
AleXanovi beru klávesnici, ať nemůže psát NIC A tomu pode mnou jsem ukradl všechen pony merch! Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum! KAPUT - Tady kecám.
02.06.2014, 20:06
No dobrá, odebírám ti všechno z tvého pokoje a přivlastnůju si to jako majetek státu
A tomu podemnou beru prsty
02.06.2014, 20:53
jn0o to teda ne, ps8t nosem je sakrab těžý!_ )stejně si je veju zpátkizy.-
tomu poide mknou breru pastelky, máím, jenom třoi. (OT: Psát nosem na deset let nečištěný klávesnici budí hnusný alergie.)
"Fall down seven times, get up eight."
02.06.2014, 21:05
Já té najdu,vezmu si svoje ňunínkaté pastelky zpátky, to mi věř... za to ti beru všechny stromy v okolí 8 kilometrů, kekeke
Tomu podemnou seberu písmeno n
02.06.2014, 23:27
Eeeee!
Za to zaplatíš! Beru ti mobil. A tomu podomov ech. Odoslané z Equestrie
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
03.06.2014, 15:04
Kekeke, mobil mám v opravňe ale i tak ti čórknu tatranku
A tomu podemnou šlohnu stěnu:-!
03.06.2014, 15:16
Hmmm.
Ja ti beru brnko a tomu podomnou meč Odoslané z Equestrie
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |