Registrován od: Oct 2012
Hodnocení:
72
Co je na tom tak nepochopitelného. Je to jedno zadání. Povídka musí obsahovat v nějaké formě obojí. Je to jako když si někdo zvolí, že do povídky chce ten charakter a pak tamten charakter. Já zvolil tyto dvě slova, úsloví nebo motivy.
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
5
Vážně?!
Dostal jsem dvě zadání, a obě se nějakým způsobem týkaj romantiky. Nesnáším romantiku. Takže myslím, že je ten nejvyšší čas začít převracet krásný, romantický povídky na zvrácený s****y. Tak copak to tu máme... Psychopatického Stalkera honícího Twilight, hříbě, které se zatoulalo do lesa Everfree a matka se ho vypravila hledat... Jo, to by šlo. Ale tímto prosím, ať už mi nikdo nic romantického nezadává.
A Rwaaku:
Ty mi za to úžasný zadání napíšeš alternativní děj/ pokračování episody s invazí changelingů, kde se Chrysalis doopravdy zamilovala do S.Armora, Shining odhalil Chrysinu identitu a i tak se rozhodl, že s ní zůstane. Příběh by měl být převážně rozhovorem S. Armora a Chrys o kulurních rozdílech Changelingů a poníků a pokusu o sloučení těchto dvou ras. Good Luck ^.^