(09.07.2014, 20:29)Northern Cross Napsal(a): Začni tvořit na téma: Celestia právě zjistila, že se v našem světě bavíme na účet její dvorní dodavatelky limonád. Jmenuje se Soda Fizz, ne Derpy!
Hmmm... Equestria_in_Earth.... to dopadne len zle a horšie, I'm in.
Najtažšie na tom bude to že ako tie dva svety vedia o sebe... ale mám už začiatok a koniec
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
2
Už jsem se upsal Discordovi, tak proč ne jeho staršímu bratrovi Beru to
Steam Okuste můj skill!
DevArt - Okuste moje "umění"!
FiMfiction - Okuste moje povídky! (Eng only)
LIBSERKER OTP
Registrován od: May 2013
Hodnocení:
39
09.07.2014, 21:06
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.07.2014, 21:09 uživatelem Rainfall. Edited 1 time in total.)
Kerísku? Napiš mi survival Horor na téma: Jednorožec X pracuje v tajné výzkumné laboratoři ukryté hluboko v Macintosh Hills. Při výzkumu interdimenzionálního portálu, se něco pokazí a do výzkumného centra jsou vpuštěny bytosti, které jsou snad vytaženy ze samotného pekla a není cesty zpět, jak portál zavřít. Avšak jednorožec X je při dané kalamitě zrovna u portálu a získá něco, co by mohlo všechny zachránit. Ale nejdřív musí přežít a dostat se z výzkumného střediska. Kdo mu pomůže, co mu pomůže a co se ho pokusí sežrat bude na tobě. Nechci po tobě román, ale byl bych rád, kdyby jsi to nezabil jenom na dvou stránkách
Inspirace v Half-Life? Maybe
It's the middle of the day but darkness falls on the city, it's the shadow of a giant cybernetic death kitty.
And on the other side of town something rages down the path, if you had a lisp you'd know it's kickin' theriouth ath.
Registrován od: Oct 2012
Hodnocení:
72
Hmm...tak se nás tu už sešlo dvacet, co jsme se upsaly. Tak hojnou účast jsem opravdu nečekal. Nepamatuji si challenge, kde by se sešlo tolik lidí popravdě, ale jeden čas jsem je nesledoval, tak to s určitostí říct nemůžu.
Keranis je na tom už stejně jako já Má čtyři zakázky.
Vítám všechny nové bratry a sestry ve vytrvalostním a hlavně psychicky náročném challenge, kde lámeme všechny naše hranice a rekordy.
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
Registrován od: Jun 2013
Hodnocení:
103
09.07.2014, 21:17
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.07.2014, 21:23 uživatelem Keranis. Edited 1 time in total.)
Tadashi: Ty dvě tam nemusí nutně být, stačí, když bude vidět inspirace z obrázku
OT:
Hodnocení:
39
MBite, obří andulkozilla zaútočila na canterlot a je jen jeden způsob jak ji vyhnat, což je na tobě. Jak to kdo vyřeší? Good luck
It's the middle of the day but darkness falls on the city, it's the shadow of a giant cybernetic death kitty.
And on the other side of town something rages down the path, if you had a lisp you'd know it's kickin' theriouth ath.
Registrován od: Nov 2012
09.07.2014, 21:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.07.2014, 21:30 uživatelem Aidrien Assagir. Edited 1 time in total.)
Tuxík: Fanfic na dílo "Draci míří ke hvězdám" s libovolnými postavami, s libovolným dějem.
Northern Cross: Svatební obřad Scootaloo a Big Maca (o kterém jsem se v tvých dílech nedočetla (zmínka mi prostě nestačí)).
Hodnocení:
39
09.07.2014, 21:33
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.07.2014, 21:33 uživatelem Rainfall. Edited 1 time in total.)
Azu, napadlo mě pro tebe zadání, tvoje nejoblíbenější postava z Avatara (Je jedno jestli od Aanga nebo od Korry) se nějakým zádahným způsobem dostane do Equestrie. Takže přeji hodně štěstí
Hodnocení:
146
09.07.2014, 21:33
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.07.2014, 21:35 uživatelem Azuliana. Edited 1 time in total.)
Tož pěkně se nám to tu rozjelo, Díky všem, kteří se připojili, jak spisovatelé, tak zadavatelé.
Milý Rwakku, práce by šla od ruky, ale postavy nespolupracují. Asi nechtějí skončit spolu nebo jim našeptává ďábel, aby nespolupracovaly
Rainfall: oh buck... vzhledem k tomu, kdo je má oblíbená postava (nick napoví), tak Equestria lehne popelem
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
Tadashi: Napiš mi povídku o poníkovi s allomantickými (ano, znám sérii Mistborn a miluji ji) schopnostmi (je jedno, jestli pouhý Misting, nebo rovnou Mistborn). Rovněž to může být i postava z mistbornské série, která se dostane do Equestrie.
|