Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
146
(09.07.2014, 21:57)ThePepan Napsal(a): Azuliana: Jelikož ti Princezna Decadence už zadala povídku na téma Avatar tak mě už jen po tebe napadá povídka na téma Harry Potter .Zkrátka Harry,Ron a Hermiona zkoušeli nová kouzla a jedno z nich je přeneslo do Equestrie a stali se poníky.Pro pomoc aby se dostali zpět šli do knihovny v Canterlotu kde potkali Twilight a ta se jim rozhodla pomoc zbytek je na tobě.
Čekala jsem, kdy s tím někdo přijde...
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
Iluzon: Darwinovy ceny v Equestrii a její první vítěz.
Registrován od: May 2013
Hodnocení:
39
IZACO!
Já chtěl romantický příběh s trapně americkou zápletkou!
Nu což, co se dá dělat, je to docela zajímavé
It's the middle of the day but darkness falls on the city, it's the shadow of a giant cybernetic death kitty.
And on the other side of town something rages down the path, if you had a lisp you'd know it's kickin' theriouth ath.
Hodnocení:
146
09.07.2014, 22:19
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.07.2014, 22:20 uživatelem Azuliana. Edited 1 time in total.)
Jestli chceš něco konkrétního, musíš být detailní a specifický v popisu.
Mě se naopak líbí, že někteří zadávají ne úplně polopatické věci, takže pak zadavatel/čtenář dostane zajímavé a neotřelé pojetí tématu.
(Přiznejte se, nečekali jste, že můj atentát dopadne tak, jak dopadl
)
You didn't choose the thug life. And the thug life didn't choose you either.
It's no problem for me, but it's a problem for you.
Registrován od: Jun 2012
Hodnocení:
81
Greytail: Geneticky upravení mluvící poníci, kteří byli vytvořeni jako společníci pro osamělé lidi, přebírají vládu nad světem aneb That's how Equestria was made!
Registrován od: May 2013
Hodnocení:
39
09.07.2014, 22:21
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09.07.2014, 22:22 uživatelem Rainfall. Edited 1 time in total.)
Icazo! Když už teda chceš vědět co jsi nesplnil...
Citace:ostatních pět bude na tu šťastnou žárlit
Tohle jsem tam jaksi neviděl
It's the middle of the day but darkness falls on the city, it's the shadow of a giant cybernetic death kitty.
And on the other side of town something rages down the path, if you had a lisp you'd know it's kickin' theriouth ath.