Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
29
@ThePepan - trošku stará událost, jen per info - sám Dinnerbone na svém twitteru psal, že bukkit osobně převede na 1.8.
A i kdyby ne - stále existuje forge. Kupříkladu celý projekt FTB běhá na forge, takže s módy opravdu nevidím problém.
A třetí poznámka - Mojang velmi aktivně pracuje na přípravě oficiálního API, jakmile jej dokončí tak mezivrstvy jako forge a bukkit nebudou potřeba.
Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
42
@Corwin: Ale pokud myslíš těmi oficiálními API ty jejich realms servery, tak to bude stejně na prd jako server přes hamachi a ještě horší. Bez OP, bez kontroly konzole a dalších složek, bez pluginů, pro 12 hráčů max a dražší jak nějaký 15 slotový server s pluginy a full přístupem...
Usměj se, zítřek bude horší.
Na bolest hlavy pomáhá Guttalax.
Na starou babičku pomáhá Guttalax.
Na průjem pomáhá Guttalax.
Na zácpu pomůžou Marťánci.
Registrován od: Oct 2013
Hodnocení:
17
Souhlasim tady s DoktoremPetrem....A pokud myslíš náhradu za Bukkit,tak jak znám mojang tak to bude trvat rok než něco ukutí.Realms servery fakt vyjdou dráž než 15 slotový server s pluginy a celym přístupem...
A možnosti které jsou:
1)Otevření minecraft server kódu
2)Mojang přepíše skoro celý bukkit(to co jsem psal nahoře)
3)Bukkit skončí na 1.7.10
Registrován od: Apr 2013
Hodnocení:
42
Prosba...
Hledám někoho na svůj Minecraft server projekt, kdo umí dobře pracovat s command blocky. Já jsem pluginový človíček a na redstone (co potřebuji si udělám), ale potřebuji také složitější obvody a na ty potřebuji někoho šikovného, kdo se v tom vyzná.
Co od takovéto osoby požaduji?
Aby uměl s příkazy v command blocích. Uměl například obléci zombíka či jinou potvoru nebo zvíře, také aby uměl nastavit nějaké parametry a pár dalších takovýchto kravinek. Pokud bude někdo takový a bude mít zájem se se mnou podílet na této práci, napište mi do PM. Budu rád. Požaduji také možnost dorozumívat se přes program Skype a aktivitu nejméně dva dny v týdnu s tím, že minimálně jeden den o víkendu (Pá-So-Ne) pro mě je víkend i pátek odpoledne.
Usměj se, zítřek bude horší.
Na bolest hlavy pomáhá Guttalax.
Na starou babičku pomáhá Guttalax.
Na průjem pomáhá Guttalax.
Na zácpu pomůžou Marťánci.
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
29
Realms server není API...
Na ofi MC API se pracuje už skoro dva roky, kvůli tomu se do verzí 1.7 a 1.8 komplet přepisovalo renderovací, zvukové a načítací jádro, stejně tak se strukturou ukládání dat. Není to něco se dá udělat za noc, takže to ještě nějaký čas potrvá. Díky tomu Mojang nikdy server-side kód neotevře (nemusí, jakmile dodělá API tak to bude zbytečné). A druhé dva body - Dinnerbone slíbil že bukkit osobně přepíše. Soo... (Dinnerbone - Mojang vývojář, před lety bukkit založil a poté ho Mojang najal aby pro ně dělal)