23.07.2014, 23:30
Nájdem si iný kopec blízko krátera. Vyzerá byť uspokojivo, položím naň lehátko a pijem jahodové mojito (mochito).
Bitva o kopec
|
23.07.2014, 23:30
Nájdem si iný kopec blízko krátera. Vyzerá byť uspokojivo, položím naň lehátko a pijem jahodové mojito (mochito).
23.07.2014, 23:36
hahahhaa! a?
Z jedneho kopca sa stali 4 ! Obsadim zvyšne 3 a s kovu-om (ak dovolí) vytoríme kolaíciu spojených kopcov.
Nový kus nábytku keramický Tree of Harmony, Zlatá Harfa(pony) a Discord Lampa!
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
24.07.2014, 12:29
(Len v prípade že tie 4 kopce budú naše a nie 3 tvoje a 1 môj)
Začínam budovať okolo kopca hradby a verbovať vojsko.
24.07.2014, 13:25
Sabilí která v nedaleké hospodě pije mošt, zaslechce Kovua11 verbavat vojsko.
Rychle vyskočí ze židle a běží ke kopci. Prorazí opevnění a běží dál, za vojnovým hrdinou 38. ,,Héééj, třicet osmičko! Neuzavřem spojenectví? Budu vám pomáhat!" Zakřičí.
24.07.2014, 14:00
Poté opět přichází Mystery, která si sebou přinesla plamenomet, kterým sežehla vše včetně trávy. Tudíž si nechám přivézt travní koberec a budu štastně žít.
24.07.2014, 14:02
Dokud Kerísek znova nezvedne nožičku
Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum! KAPUT - Tady kecám.
24.07.2014, 14:46
*Zdivhne jedno oko* Kovu berem tvoj návrh.
A Sabilí sa môźe stať spojencom (aký dobrosrdečný) --- Na mystery pošlem detektíva ktorý zistí o ňej súkromné tajomstvá a činy a ak nechce prísť o súkromie tak sa musí pridať k 4. kolónii (názov pre koliciu)
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM!
24.07.2014, 15:51
Mystery na hrad přitáhnou zlé víly.
Sabilí si vypůjčí reprák a všem krom Mystery dá zátky do uší. Až si je všichni nasadí, pustí Sabilí Mystery na plné pecky Justina Bobra. Mystery se natolik lekne že uteče z kopce a už se nikdy nevrátí. A Kerískovi samozřejmě dám termix.
24.07.2014, 18:43
*tlieskanie*
Prezývky na počkanie (by me) AleXan sa pustit nechce, nepujde to jen tak lehce... Mácaman The decisions you make and the actions that follow are reflection of who you are. Song of The Sea Chcete meniaci avatar ako ja? Napíšte mi PM! |