Registrován od: May 2012
Hodnocení:
126
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
29
(15.08.2014, 00:14)Aya Yai Napsal(a): K plakátu:
Je tohle ještě nefinální verze? Udělala jsem totiž proofread a v posledním odstavci jsem narazila na pár maličkostí, jinak je to paráda!
Pošli mi to do PM a uvidíme co se s tím dá dělat
Registrován od: Aug 2014
Hodnocení:
34
@Corwin: Super plakát! Na prepárty ti dám stickery, ju? Nebo je mám dát někomu jinému?
@Jamis: Ha! Skvělé promo. Dobrá práce všech, kteří na tom pracovali!
Registrován od: Nov 2012
Hodnocení:
29
Vem je sebou na prepárty a nějak to tam pořešíme Buď je schovám u sebe, nebo je předám dál, uvidíme
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
148
UPDATE - TICKETS - LÍSTKY
Jen takova mensi poznamka - koukam do systemu a uz tam je jen 23 listku volnych.. prodej na miste tudiz nemuzeme garantovat z kapacitnich duvodu!
---
Just a not to ya all - checked the system a moment ago and there are 23 tickets left... so ticket sale at the door doesn't look like its gonna happen due to capacity reasons!
READ & RAVE !
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
58
16.08.2014, 20:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 16.08.2014, 21:09 uživatelem Tom0147. Edited 1 time in total.)
Hay!
Hledám cca 6 lidí na výpomoc s LARPem. Pomáhali byste s chodem a hladkým průběhem, což by znamenalo, že byste se bohužel nemohli zúčastnit, jako hráči.
Požadavky: plynulá angličtina, orientace v Praze, komunikativnost, spolehlivost, ochota pomoct už 28. odpoledne (hlavní část ale samozřejmě v pátek)
Co za to: dobrý pocit
Jak se přihlásit: mě do PM nebo na mailu tomas.preucil@czskbronies.cz
Registrován od: Aug 2014
Hodnocení:
34
@Tom: Tome, ještě otázka: Mám v Praze ten den nějaké vyřizování, můžu se k vám přidat "nahodile"?
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
139
Citace:Jen takova mensi poznamka - koukam do systemu a uz tam je jen 23 listku volnych.. prodej na miste tudiz nemuzeme garantovat z kapacitnich duvodu!
Existuje nějaký seznam lidí, kteří mají lístek na Czequestrii? Já jen, aby nedošlo k nějakým nejasnostem, ohledně zaplacení lístků a pod. Mohlo by to tu být vyvěšeno?
Věřím, že pár pestrobarevných poníků dokáže udělat svět alespoň trochu lepším.
Registrován od: Mar 2014
Hodnocení:
8
Ja sa na toto už úžasne teším!
12 hodín cestovania autobusom, ale bude to hodné toho!
Registrován od: May 2012
Hodnocení:
177
(17.08.2014, 01:02)Blue Storm Napsal(a): Existuje nějaký seznam lidí, kteří mají lístek na Czequestrii? Já jen, aby nedošlo k nějakým nejasnostem, ohledně zaplacení lístků a pod. Mohlo by to tu být vyvěšeno?
Seznam lidí existuje pouze v našem systému lístků - vystavit tady, kdo jde a kdo nejde, kdo má zaplaceno a kdo ne, bohužel nemůžeme.
Ad zaplaceno či nezaplaceno - každý, kdo za lístek zaplatil, obdržel potvrzení o zaplacení. A vzhledem k tomu, že neexistují žádné nepřiřazené platby, není třeba se obávat, že by se něčí platba ztratila.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive
|