09.11.2014, 22:32
Mám tak trochu problémy s placením. Platbou převodem nejde poslat zprávu, do který bych napsal jméno a přezdívku a na složenku potřebuju celou adresu, včetně jména. Možná jsem jen blbej a něco mi nedochází
Zimní Karaoke party 2014 - již třetí společné Vánoce CZ/SK bronies!
|
09.11.2014, 22:32
Mám tak trochu problémy s placením. Platbou převodem nejde poslat zprávu, do který bych napsal jméno a přezdívku a na složenku potřebuju celou adresu, včetně jména. Možná jsem jen blbej a něco mi nedochází
09.11.2014, 22:36
Zpravu pro prijemce nemas v moznostech? Co to je za eBanking? Prinejhorsim se da pouzit variabilni symbol, kde by jsi uvedl nejaky specialni string cisel a pak nam poslal maila na info<add>czskbronies.cz
READ & RAVE !
Fancy some DA? Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party Wielder of the BassCanon Mk.VIII ! CZ/SK bronies z.s.
10.11.2014, 01:50
Pro tohle by se dalo použít i id tady na fóru, protože je unikátní pro každého uživatele. Kdyby bylo potřeba, narychlo jsem naučil Pinkie, jak id zjišťovat, viz toto
Meow?
10.11.2014, 06:56
Ne každý, kdo přijde na sraz, má účet tady na foru
10.11.2014, 10:14
To mi je jasny, protoze i CZQ jsem delal PRko na vsech ruznych FB kanalech kde jsou urcite stovky lidi, co jsou mimo tento web
V jejich pripade doporucuji kontaktovat info@czskbronies.cz a je to vyreseny =) READ & RAVE !
Fancy some DA? Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party Wielder of the BassCanon Mk.VIII ! CZ/SK bronies z.s.
10.11.2014, 10:29
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.11.2014, 10:29 uživatelem Frolda. Edited 1 time in total.)
OT 8B3CE273
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero Vir Ilustris
10.11.2014, 10:54
(10.11.2014, 10:14)Melgarh Napsal(a): To mi je jasny, protoze i CZQ jsem delal PRko na vsech ruznych FB kanalech kde jsou urcite stovky lidi, co jsou mimo tento web Nevytvoříš tedy Facebook event? Zrovna on by mohl zajistit viralitu mezi "nefórovými" bronies. Samozřejmě pokud je vhodné mít další návštěvníky z hlediska kapacity prostor.
10.11.2014, 11:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.11.2014, 11:25 uživatelem Melgarh. Edited 1 time in total.)
@Mayashi: Vytvorim, ale spise pristi tyden.
Po 10 dnech od ohlaseni jsme na nejakych 62% kapacity celeho eventu a na 122% planovane kapacity pre-party (lze zvetsit ale). Z minulosti vime, ze kapacita se zaplnila jen ze samotneho fora. Ted, kdyz uz mame prehled o dalsich castech komunity, tak se spis bojim, ze jakekoliv velke srazy zacnou byt "out of scope" pro ubytovaci kapacity a dostupne levne lokace.. READ & RAVE !
10.11.2014, 12:11
Offtopic:
10.11.2014, 12:16
Aktualizován seznam plateb.
(08.11.2014, 01:30)Foxtrot Napsal(a): V registračním formuláři píšete: (08.11.2014, 01:44)xsoft Napsal(a): On se na to fakt musel nekdo zeptat? omg @Foxtrot: vzhledem k formě dotazu se musím zeptat: bylo účelem onu chybu opravit, nebo z nás udělat pitomce? @xsoft: zapomněl jsi dodat: "LOL WTF!" @Oba: Gratuluji! Můžete si přidat do životopisu položku: "Byl jsem chytřejší než organizátoři, protože tak zjevnou chybu bych sám přece nikdy neudělal." Vysvětlení: ne nevíme, kdy se začne promítat 5.sezóna - návrh byl psán v době, kdy se zdálo, že nová epizoda v danou dobu bude, takže uvažovat nad tím, zda jej budeme promítat nebo ne, mělo smysl. Teď už je patrné, že to v té době už nejspíš nebude, takže s největší pravděpodobností se bude promítat něco jiného, nebo vymyslíme jiný program, pokud to za daných okolností bude mít smysl. V registračním formuláři doplněn vysvětlující text, který nechává všechny možnosti otevřené.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
|
|