Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Galacon 2015 - Ubytování
(16.03.2015, 17:31)KRAJKHOUR Napsal(a): Co je volné?
Jaké sou ceny? Postel, přistílka, spacák.

Nakonec teda jedu.Trixieshiftright
Volny je ibis a to 4 mista. cena je 83,5 euro osoba
Odpovědět
Pokud je ještě volno, tak rozhodně jedu, typ postele není podstatný. Twilightsmile
Was it a God, who traced this sign, with calm across my tumult stealing,
My troubled heart to joy unsealing,
with impulse, mystic and divine, the powers of Nature here, around my path, revealing?
Am I a God? — so clear mine eyes!
Odpovědět
Volno je řešit to budu večer, ted jse m dorazil a musím vybalit
Odpovědět
Aktualizace stavu: V Ibisu zbývají poslední 2 (případně 3) postele. jak je to s obsazeností hotelu samotného, kvůli připadnému přiobjednání pokojů nevím. ale radší počítejte s variantou, že toho víc nebude.

Jinak pokud má někdo nějaké otázky ohledně toho jak to tam vypadá, ted o víkendu jsem byl v Londýnské verzi této sítě, což znamená, že bych měl být schopen odpovědět na téměř jakoukoliv otázku.
Odpovědět
Jetly mě ještě nemáš napsaného na hotel tak si mě nápis.
Momentálně nemůžu odhadnout co si budu moct dovolit.
Odpovědět
Vzhľadom k nepredvídanej udalosti musím zrušiť moju účasť na Galacone.
Odpovědět
Nakoľko sa na našej izbe opäť uvoľnilo miesto tak podávam inzerát na spolubývajúceho v BLAUZEIT Designhotel by Libertas****

- Ubytovanie vhodné pre lenivých ľudí s rozpočtom ktorí už nestihli Nestor resp. pre ľudí s cosplayom
- Dostupná 1 postel/prístelka
- Vzdialenosť od Conu ~6 minút chôdze - https://goo.gl/maps/Pymd4
- Cena bude mierne nižšia pre prístelku na základe jej kvality v oboch prípadoch bude cena ~100 € za celé ubytovanie
- Aktuálne obsadenie Legeden/Lattellerr/???
- WiFi zdarma
- Sprchovací kút, TV, Telefón, Klimatizácia, Budenie telefónom/Budík, Rádio, Pracovný stôl, Bezplatné toaletné potreby, WC, Kúpeľňa, Kúrenie, Káblové kanály
DABASteam

Odpovědět
Maji vsichni ubytovani nebo jsou nekteri, kteri stale hledaji ci vahaji, zda jet na Galacon?

Moc dlouho nevahejte - bus se plni!

Mam taky teoreticke misto na spani v mem pokoji v Nestoru FIY.
Twilightsmile  READ &  RAVE ! djpon3
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !

CZ/SK bronies z.s.
Odpovědět
Jsem zatím předběžně domluvený s Ferraripony. Pokud někdo nabídne lepší a hlavně levnější(85eur) možnost ubytování tak to asi vezmu.
Odpovědět
tak je možné, že tě ještě přesunu na spacák/ do pokoje s spacákem, takže se ti to pravděpodobně zlevní. Zatím jsi v pokoji sám a to je logicky, jak pro tebe, tak pro mne, neutažitelný.

P.S: jedno volné místo ještě zbývá v Ibisu
Odpovědět

Přejít na fórum:

Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)