20.04.2015, 17:28
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.04.2015, 17:30 uživatelem Martin. Edited 2 times in total.)
Plyšová Libuše na cestách po Tichomoří - přidáte se?
|
20.04.2015, 17:32
Martin: to nebyl umysl takze oprava: Libuse zdolala vrchol jako prvni...
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
20.04.2015, 18:04
Wau, hezký jsem zvědav, co se ještě Libuši povede
(20.04.2015, 17:28)Martin Napsal(a):(20.04.2015, 14:25)Macaman Napsal(a): dosahla vrcholu Patrně máš hlavě moc myšlenek na tu činnost, jejíž smysl navíc tam vidíš nebo je to prostě duch dnešní doby, hledat ve všem věci, které tam nejsou (z nějakého důvodu, který tu nebudu rozebírat). Citace:@blesk1j_CZ: Může to tak vypadat, nicméně celá tahle akce nebyla myšlena jako reklama - jednak šlo o podporu něčeho, co si myslím, že stojí za to podpořit a jednak udělat zase něco společně. Neříkám, že to není příjemný vedlejší efekt, ale nebyl to hlavní cíl.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
20.04.2015, 18:08
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.04.2015, 18:12 uživatelem Martin. Edited 3 times in total.)
(20.04.2015, 18:04)Jamis Napsal(a): Patrně máš hlavě moc myšlenek na tu činnost, jejíž smysl navíc tam vidíšOT: Ne, jasné. Já tomu rozumím. Oba cíle by se samozřejmě daly s možností říct "peníze Vám dáme, a zůstaneme anonymní", ale když se z toho dát vytěžit víc, tak kdo normální by toho nevyužil. To je taky jeden z důvodů, proč jsem přispěl (byť to nebyl hlavní cíl, je to rozhodně "příjemný vedlejší efekt", a určitě jich bude z té jejich cesty mnohem víc).
20.04.2015, 18:12
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.04.2015, 18:13 uživatelem Mácaman. Edited 1 time in total.)
Martin: kdyz buh dopusti i motyka spusti (joke)
tu poctu mysel blesk podle me asi tak, ze je pocta pro bronies, ze zrovna Libuse je na fotkach zobrazena jako nejlepsi horolezec
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
20.04.2015, 18:18
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 20.04.2015, 18:23 uživatelem Martin. Edited 3 times in total.)
@Macaman: No, tak zrovna tohle mi přijde jako docela záhada, proč je Libuše nejvýš, ale třeba v tom netřeba hledat nějaký hlubší význam a příště bude lepší někdo jiný..
(a tohle vysvětlení mne opravdu nenapadlo). Docela musím říct, že mě překvapili. Čekal jsem fotky s plyšáky v popředí na palubní desce, a tohle je lepší, kreativní No, asi mi nezbyde než se těšit na další várku.
20.04.2015, 18:25
(20.04.2015, 18:12)Macaman Napsal(a): tu poctu mysel blesk podle me asi tak, ze je pocta pro bronies, ze zrovna Libuse je na fotkach zobrazena jako nejlepsi horolezec Přesně tak to jsem myslel, dík Macomane. Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"To prostě žeru
20.04.2015, 19:36
Jak se na to dívu tak mě napadá jedno krásne vysvětlení, proč je Libuše úplně nahoře. Ostatní plyšáci mají pracky pohyblivé nebo podobnéserepetičky, takže Libuš by na té skalní stěně moc nedržela
Jinak opravdu, krásné fotky. Ten kdo to fotil je velmi šikovný.
21.04.2015, 14:04
Museli ji dát úplně nahoru, protože kdekoliv jinde by spadla ze skály...?
A nebo naopak slézají dolů a Libuše je ve všem poslední Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum! KAPUT - Tady kecám.
21.04.2015, 14:42
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 21.04.2015, 14:43 uživatelem blesk1j_CZ. Edited 1 time in total.)
Ne, ta se zase portne. protože magic
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"To prostě žeru |
|
Uživatel(é) prohlížející tohle téma: 1 host(ů)