12.06.2015, 17:21
ETA 40 minut. Pokud trouba nebude poslouchat tak 60
Pravidelné páteční srazy, Praha (Vyšehrad)
|
14.06.2015, 20:46
Tak trochu OT:
Moje "meteostanice" umístěná jen pár set metrů od hospůdky Na hradbách nyní umí měřit i vlhkost vzduchu a počítat pocitovou teplotu. Pokud tedy chcete vědět, jaké je aktuální počasí na Vyšehradě, stačí kliknout na link v mém podpisu, nebo si zapamatovat adresu vysehrad.preucil.info. Snad se tím zvýší faktor nápomocnosti při rozhodování, jestli je počasí kompatibilní se sezením venku PS: časem bude i senzor deště
19.06.2015, 09:30
Říkám si, že bych se zase na nějakém pátečním sraze ukázal. Jak to vidíte s lokacemi? Vyšehrad je dnes asi poněkud navlhlý.
19.06.2015, 10:02
Taky dorazím, jen později, protože práce a CZQ dnes oznamuje důležitého hosta asi přímo na Vyšehrad - třeba se počasí trochu umoudří.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself. The Last Rebel... still alive
19.06.2015, 11:43
Já to vidím na Vyšehrad - pršelo večer/v noci, od rána se dělá postupně lepší počasí. A podle radaru se sem snad nic zásadního nežene.
19.06.2015, 12:02
Ze spárů první lékařské bych se měl dostat do pěti. Tj. nejpozději v sedm mám v plánu dorazit. Kdybyste se přesouvali, dejte prosím vědět.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
19.06.2015, 13:01
Já se také zastavím cca po páté
Odesláno z mého GT-I9301I pomocí Tapatalk
Realita je iluzí a iluze je pouze realitou
Welcome to The End Tvorba Nové album na cestě!!! Yolo: You Obviously Love Octavia And don't forget to Djent!
19.06.2015, 13:28
Na Vysehrade se patrne taky objevim, ale kvuli jine udalosti ... http://www.macuri.cz/
Projekty: PowerPonies blog | PowerPonies Radio | DDR (Trotmania, Quad4MLP, ITG Pack) | Safety on Board | videa (der Schmetterling II) | JPC2013
19.06.2015, 14:15
Já se taky stavím. Měla bych tam být kolem šesté.
Jakmile se peříčko a blesk spojí,
a Applejack poslední jablko dojí, tehdy zázrak se stane. Oheň v našich srdcích vzplane.
19.06.2015, 16:44
Co čekat když přijdu. Jsem tu nový https://www.youtube.com/watch?v=5rvjhB4ClLM
Always carry plenty of bits. The griffons help you as long as you share the wealth
|
|