09.10.2015, 21:13
Měl bych dotaz
Jak dlouho štafeta pojede?
Eridina Štafeta - DŠ 3!
|
09.10.2015, 21:13
Měl bych dotaz
10.10.2015, 11:37
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.10.2015, 11:38 uživatelem SecreterceS. Edited 1 time in total.)
Nooooooooo... Toť otázka. Podle mně tak dlouho, dokud se nějak nesrovnají všechny tři dráhy, a potom prostě Keranis napíše: hej, konec, napiš tomu nějaké rozumné rozuzlení a stačilo. Nic jiného mě nenapadá.
Ale mám vlastní dotaz: Existuje nějaké téma podobné Discordově štafetě? Myslím tady na fóru? Nějaká jiná štafeta?
Laughter is not the opposite of sadness.
Happiness is the opposite of sadness, all right? Laughter is a reaction. It’s free to exist in both. – Daniel Sloss Snaží–li se ti zakrýt oči, pečlivě se rozhlédni a pamatuj si obraz světa. Pokoušejí–li se ti zakrýt uši, pozorně naslouchej a nos v sobě píseň života. Chtějí–li ti zakrýt ústa, prozrazuj svá tajemství, dokud ti stačí dech.
11.10.2015, 08:44
Batygame: Není moc zájemců, takže to vidím maximálně na další dva týdny.
SecreterceS: Na fóru je poschovávaná spousta vláken s různými challengi, ale pokud vím, tak DŠ je tu unikát. Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum! KAPUT - Tady kecám.
17.10.2015, 11:08
Včera jsem byl po škole a cestování domů totálně grogy, takže jsem zapomněl odeslat štafety. Omlouvám se Posouvá se to na pondělí.
Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum! KAPUT - Tady kecám.
17.10.2015, 15:49
Nikomu to nevadí, a komu jo, asi ten pocit nezná XD
Happiness is the opposite of sadness, all right? Laughter is a reaction. It’s free to exist in both. – Daniel Sloss Snaží–li se ti zakrýt oči, pečlivě se rozhlédni a pamatuj si obraz světa. Pokoušejí–li se ti zakrýt uši, pozorně naslouchej a nos v sobě píseň života. Chtějí–li ti zakrýt ústa, prozrazuj svá tajemství, dokud ti stačí dech.
19.10.2015, 21:03
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.10.2015, 21:05 uživatelem Keranis. Edited 1 time in total.)
Oi! Málem bych zase vynechal!
Každopádně rozesláno. Jo a v tabulce mám místo pro dvě poslední jména. Jestli se chcete zúčastnit, teď je nejvyšší čas! edit: Baty, ty trumpeto, jak ti teď mám poslat štafetu?! Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum! KAPUT - Tady kecám.
19.10.2015, 21:07
Keranis: OT
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate
20.10.2015, 19:41
Jen tak koukám, co bych kde bych, a narazila jsem na tohle:
Proč ne.
08.11.2015, 22:13
Mohl bych požádat o zaslání druhé štafety? Díky mé šikovnosti to jaksi padlo
08.11.2015, 22:19
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.11.2015, 22:19 uživatelem Mácaman. Edited 1 time in total.)
mhnnnh..ja myslel ze to jede, ze tvuj part prebral nekdo jiny...btw Baty, ohledne tve sikovnosti swem ti vlastne chtel poslat PM
"Ale já jsem nevyrostla ve stodole. Jen jsem se tam narodila a prožila většinu dětství." Applejack
Moje literární tvorba Love and Tolerate |
|