08.11.2015, 22:21
Pošli, určitě to bude zajímavé
Eridina Štafeta - DŠ 3!
|
08.11.2015, 22:21
Pošli, určitě to bude zajímavé
08.11.2015, 23:36
Baty: Je to tak, jak říká Máca. Když jsi nebyl v den rozesílání přístupný, obratem jsem to poslal dalšímu v pořadí.
All: Zítra pošlu štafetu posledním dvěma lidem v pořadí. Pak už jenom to zkompilovat a uploadovat (záleží na tom, kdy si při studiu najdu čas), a bude vymalováno Letos to jsou jenom dvě štafety, aktivita byla holt trochu menší. Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum! KAPUT - Tady kecám.
08.12.2015, 10:27
Hej, dlouho nic, tak jsem se chtěla zeptat, jak na tom štafety jsou?
Laughter is not the opposite of sadness.
Happiness is the opposite of sadness, all right? Laughter is a reaction. It’s free to exist in both. – Daniel Sloss Snaží–li se ti zakrýt oči, pečlivě se rozhlédni a pamatuj si obraz světa. Pokoušejí–li se ti zakrýt uši, pozorně naslouchej a nos v sobě píseň života. Chtějí–li ti zakrýt ústa, prozrazuj svá tajemství, dokud ti stačí dech.
08.12.2015, 12:40
Kristusmaríja, ještě že ses ozvala. Úplně jsem to zazdil...
Dneska to vyhrabu a zkompiluju. Hned jak budu mít trošku volného času. Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum! KAPUT - Tady kecám.
08.12.2015, 15:13
Už se těším
08.12.2015, 19:17
Pan Filuta se velmi zlobí.
Neměli jste mu utéct. Copak s nimi uděláme, pane Filuto? Ale to by nešlo! Kdo by to potom uklízel? Keranis' Translation Trance - Moje překlady fanficů Broníci a jejich charakteristika - Vědecký výzkum! KAPUT - Tady kecám.
08.12.2015, 21:29
Wohoo je to boží!!!
Dobrá práce, lidi!
Happiness is the opposite of sadness, all right? Laughter is a reaction. It’s free to exist in both. – Daniel Sloss Snaží–li se ti zakrýt oči, pečlivě se rozhlédni a pamatuj si obraz světa. Pokoušejí–li se ti zakrýt uši, pozorně naslouchej a nos v sobě píseň života. Chtějí–li ti zakrýt ústa, prozrazuj svá tajemství, dokud ti stačí dech.
08.12.2015, 21:31
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.12.2015, 21:37 uživatelem BatygameCZ. Edited 1 time in total.)
Kdo je Filuta? Co je Filuta? Odpověď je jasná- ILUMINÁTI, BUHAHAHA
Dopadlo to pěkně, pokud nějaký bude, tak příští ročník se mnou počítej
09.12.2015, 07:19
Moje řeč ^^
09.12.2015, 18:16
DawnFlash, ten Patok U tvé části jsem se fakt smál nahlas, máš na psaní a míru referencí nadání Píšeš nějaké povídky?
SecreterceS: |
|