Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
58
Oh come on. Tu práci s vygooglením by si snad mohl dát každý. Pro člověka, který neví co dělá, je to otázka dvou minut. A každému, kdo někdy viděl ASCII tabulku, to nemůže zabrat víc jak třicet sekund. Opravdu je v tom potřeba pomáhat?
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
35
Nějaká nová interliniová aktivita by mohla být fajn. Třeba hod zvukařem - starwarsáci házejí, poníci chytají (naopak by to asi bylo příliš nebezpečné).
První Equestrijský Drakobijcobijec
Registrován od: Dec 2011
Hodnocení:
58
Zkuste třeba využít toho, co je v té nápovědě od pidiho napsané. Ona to totiž...
[spoiler: Je nápověda na druhou. V potaz berte formu i obsah.]
Registrován od: Apr 2012
Hodnocení:
76
Ustanovíme oboustrannou asynchronní rádiovou komunikaci mezi smetankou a halou. Využijeme-li ke generování signálů Vojtu a D'Artagnana pálené cigaretou, můžeme díky frekvenci jejich řevu dosáhnout i bez vícestavové modulace přenosové rychlosti ASCII bez parity a s jedním stopbitem 2666 Bd. Problémem by mohl být příjem asynchronního signálu, k tomu však poslouží trénovaná ucha našich hudebníků.
Registrován od: Feb 2013
Hodnocení:
31
Skupinové programování nové brony hry?
Love and Tolerate není hloupost.
723462958
vanamartincz@gmail.com
Registrován od: Nov 2015
Hodnocení:
11
Asi po mě hodíte intergalaktickou lampu, ale mohu li se zeptat, jsem jediná komu po ,,překladu toho kódu" vyšli nějaké čárky? Nechci vás naštvat, já zrovna kódovací mág nejsem, tak pokud by mi to někdo v msg vysvětlil, byla bych vděčná ^^'