10.07.2016, 10:05
yas. necháme si ho pls !
Logo - hodnoceni
|
10.07.2016, 10:33
Děcka, upřímně, není fórum na takovéhle kravinky trochu moc známé? Chápal bych to u fóra s pár maximálně desítkami uživatelů a pokud možno soukromého, ale tady se to vážně nehodí. Možná je tu několik lidí, kteří v tom vidí strašně super vtip, já v tom vidím partu retardů a možná nepovedenou parodii na plakáty ANO, radši nechci vědět, co tam uvidí zahraniční návštěvníci, kteří o ANO ani neslyšeli. Fakt se chcete před veřejností prezentovat tímhle?
Možná vím, co dělám. Možná...
10.07.2016, 10:51
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.07.2016, 10:52 uživatelem Intrix. Edited 1 time in total.)
Je to jejich forum, tak si můžou mít v logu co chtěj
10.07.2016, 11:12
To ano a taky když je to jejich, mohli by to opravit, protože po zablokování obrázku zmizí panel s tlačítky "Seznam uživatelů/Mapa členů/Kalendář/Download/Odkazy/Hledat/Nápověda/Pravidla/Banlist/Chat/Mumble".
Tohle je první logo, které jsem prostě musel bloknout. All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.
10.07.2016, 11:21
Mně se tlačítka zobrazují normálně. Není to třeba prohlížečem? Vím, že třeba mozilla si s tím trochu hraje (mám chrome)
A k vtipu, ono to taky ukazuje něco o charakteru, umět se zasmát sám sobě. Kdo nechápe, ten to přejde. Ale bohužel tu je pár jedinců, na které cokoliv, co si dělá trochu netradiční legraci, působí jako rudý prapor na býka. “Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero Vir Ilustris
10.07.2016, 11:25
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.07.2016, 11:28 uživatelem niemand. Edited 1 time in total.)
OT
All pizza and no pizza makes pizza a pizza pizza.
10.07.2016, 11:35
Guys, educate yourselves, then educate yourselves, then talk sh*t
Hotsteppa: Díky za názor, nezpomeň prosím ohodnotit i v threadu a neboj se rozepsat! Veškeré připomínky bereme velmi vážně, dokonce můžeš navrhnout i námět pro příští TV Honzdir, aby ti byla bližší a mohl ses také zapojit do zábavy!
It takes a long time to realize how truly miserable you are, even longer to see it doesn't have to be that way.
Only after you give up everything can you begin to find a way to be happy.
10.07.2016, 11:49
Jelikož patřím ke skupině plebs, tak mi ten vtip nevyznívá. No problem, jen to není vhodné logo pro širokou veřejnost.
10.07.2016, 12:03
A pak jak si to mají vzít všichni ti lidi, kteří tu většinu času jen lurkují, nebo sem chodí párkrát za čas? Logo nemá prakticky nic společnýho s obsahem stránky, je to dalo by se říct inside joke, který nepochopí většina lidí, protože né každý tady sleduje každý pohyb moderátorů, na jakým sraze byli a jaký vtipy tam stříleli, až se přes kolena plácali. Jako logo se to prostě nehodí.
suh dud
10.07.2016, 12:11
It takes a long time to realize how truly miserable you are, even longer to see it doesn't have to be that way.
Only after you give up everything can you begin to find a way to be happy. |
|