Registrován od: Oct 2014
Hodnocení:
30
Děkuji za připraveni dopravy - Vlaconu
Ušetří mi to hodně času a starosti, vážím si toho
Chystám se na:
Cokoliv do konce roku 2019
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
148
Wander Foxy, ty mas ale stesti
Byla oznamena celosvetova premiera finale 6. serie My Little Pony - na 22. Rijna 2016!!
<JmenoEpizodySpoilerOdstranen>: Part 1 premieres Saturday, October 22 at 11a/10c
Season Finale: <JmenoEpizodySpoilerOdstranen>: Part 2 premieres Saturday, October 22 at 11:30a/10:30c
Zdrojova data - POZOR - Obsahuje SPOILERY: https://cf.press.discovery.com/ugc/highl..._Final.pdf
Projektor muzeme vzit ze sdruzeni, 720p HD short throw, platno tam mate?
READ & RAVE !
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.
Hodnocení:
30
Super!
Pojem festival, začíná dostávat význam
UPDATE:
Sprcha na sále bude
Bohužel posilovnu jsem nenašel
Momentálně je přihlášeno 17 poníků
Předběžně bych chtěl uzavřít přihlašování už 10.října, abych zavčasu nahlásil přesný počet poniku, ohledně rezervací
Chystám se na:
Hodnocení:
148
Cool - v tom pripade pripravim promo na FB page se spolecnym sledovanim posledniho dvojdilu S6 na FFku! :p
Jeste koukam, ze par lidi, co ma chut tam jet, jeste neni prihlaseno, pres 30 bronies bychom to mohli dat
READ & RAVE !
Fancy some DA?
Attending in 2018: Friendship Fest, Japan, Festival Fantazie, 7. Zimní Karaoke party
Wielder of the BassCanon Mk.VIII !
CZ/SK bronies z.s.
Registrován od: May 2012
Hodnocení:
177
Jo, koukám, že moje jméno v seznamu ještě není tak jsem taky oficiálně přihlášen
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive
Registrován od: Nov 2013
Hodnocení:
19
Že bych po všech těch letech, co jsem vynechávala školní výlety do Žihle, bo je to daleko, mě tam dostali poníci?
Zjistila jsem, že tam nemám tak děsuplný spoj, jak jsem se obávala, tak nad tím uvažuju.
This silly farmfilly fan
If wisdom is what you seek, I shall do my best to fake it.
Nickname - čte se to [růší], děkuji
Hodnocení:
30
19.09.2016, 14:20
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.09.2016, 14:22 uživatelem Wander Fox. Edited 2 times in total.)
Update účastníků
Melgarh: Přes třicet? asi budu muset obvolat ty co přijedou autem, kapacita busu je 28 lidí.
Jamis: Seš tam
Sprinkle: Rád tě tu uvidím
Chystám se na:
Hodnocení:
32
Hmm tak to abych dotáhl konečně tu registraci co furt odkladam
Registrován od: Jun 2013
Hodnocení:
16
Done, uvidíme se tam
Registrován od: May 2012
Hodnocení:
126
19.09.2016, 18:15
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.09.2016, 18:16 uživatelem Frolda. Edited 1 time in total.)
Zatím ještě nevím, ale do desátého se určitě ozvu. Zvažuju účast
Pojedete někdo z Plzně/přes Plzeň?
“Where must we go… We who wander this Wasteland in search of our better selves?“ The First History Man
"Přátelství může trvat jen mezi dobrými lidmi." Cicero
Vir Ilustris
|