Registrován od: May 2013
Hodnocení:
5
No 12.11 i 19.11 mám kupodivu volno takže 11.11 uvidím jestli s mým výletem bude souhlasit moje peňeženka
každopádně rád vás potkám a mám radši čajovnu než podnik
„Pouze ti, kteří se mnou hladověli a stáli při mně, když jsem šel přes zlou dobu v určitém okamžiku v životě, budou jíst u mého stolu.“
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
67
Já budu tentokrát jen zdálky fandit, ať se podaří. Listopad mám až na 19. natřískaný a ten víkend tentokrát využiju jinak než dalekým cestováním.
Registrován od: Jan 2016
Hodnocení:
6
Nemůžu....12. jedu do Prahy, další víkend je Viena comic con a potom bratislavský srazík...takže mám nabito na 3 víkendy dopředu...
Registrován od: Oct 2016
Hodnocení:
9
Nevím jak a jestli vůbec to bude v Jazz Tibetu možné, ale měl by někdo zájem si zazpívat My little karaoke? Můžu vzít svůj notebook a jeden mikrofón, takže na duety by musel vzít někdo ještě jeden
Jinak měli by jste zájem zahrát si
tuhle karetní hru (Twilight Sparkle's Secret Shipfic folder)? Mám možnost ji přes týden vytisknout (pokud ji teda už někdo nemá)
Brony je (většinou) dospělý muž, který se cítí naprosto komfortně ve svojem chlapství a nestydí se přiznat okolnímu světu fakt, že sleduje seriál původně určený pro malé holky. - hviezdosz