Registrován od: May 2012
Hodnocení:
181
@hviezdosz: Všechny veřejně přístupné části jsou indexovány vyhledávači - pokud se na danou stránku dostaneš bez přihlášení, je - pokud google nějak výrazně neměnil algoritmus - indexovatelná. Zjistíš to snadno vizuálním porovnáním sám.
Neindexovaných je víc - např. Představte se nebo Roleplay, Moderátorské/adminské sekce atd.
Princess Luna: Everypony has fears, Scootaloo. Everypony must face them in their own way. But they must be faced, or the nightmares will continue.
Rainbow Dash: It feels good to help others get something they always wanted but never had. Almost as good as getting it yourself.
The Last Rebel... still alive
Registrován od: Sep 2014
Hodnocení:
16
RolePlay. Poslední dobou se stává, že přímo do hry přijde někdo a napíše tam že by se chtěl přidat do RP.
Ono to není tak úplně super, když do příběhu vleze někdo kdo tam není. Nejlepší by bylo, kdyby psali do diskuze. Od toho to téma je.
Tak tedy. Jestli by šlo zavést oprávnění na psaní příspěvků do RolePlay kterou hrajou. (Těm co hrajou tu danou RolePlay, tak by dostaly práva na vkládání příspěvku do jejich RP) Tím by se zamezilo případnému vniknutí do děje.
Tož můj návrh.
Jsem Totálně Zamilovaný Do Twilight 
ithil Napsal(a):broni zni hrozne roztomile a jakoby zmekcile. jako by ti Twi rikala "Studuj muj maly Bronicku"
To prostě žeru
Registrován od: Oct 2012
Hodnocení:
72
Nevím jak to udělat technicky, ale ten příspěvek jsem tam smazal a napsal jsem PMko. Byl jsem v práci, jinak bych reagoval dřív.
Let it Go...Try everything.
How Far I'll Go, on top of the world?
Towards of sun immortals.
When Can I See You Again?
Top of the world.
Telling the world. To the sky!
Just a Dream. Brothers under the Sun
Hodnocení:
10
Prominutím schvaluješ to, co jsi prominul a souhlasíš, aby se to stalo znovu.
Člověk by si měl nechat zajít chuť na vracení facek, dokud není schopen si sehnat drátěnou rukavici.
Spravedlnost je víc než vztah.
Registrován od: Dec 2012
Hodnocení:
79
Thunderbolt je, pokud vim, testovací účet a Davel býval admin, takže k němu měl přístup.
Hodnocení:
10
Ah, díky, takže jdeme zakládat testovací účty
Člověk by si měl nechat zajít chuť na vracení facek, dokud není schopen si sehnat drátěnou rukavici.
Registrován od: Jul 2012
Hodnocení:
147
@Roleplay: Neni mozne, proto je diskuzni tema Roleplay vlakna a jak pak Rwakk pise, PMka (SZtko).
@ilindor: Testovaci ucet na funkce fora, ten ucet tu je myslim od zacatku.
Hodnocení:
10
No je pravda že Davel otestoval fórum docela dost, to se mu musí uznat
Registrován od: Oct 2011
Hodnocení:
45
@Roleplay: Nebyla tu možnost založit soukromé téma? I když to možná znám z jiných fór a tu to nikdy nebylo.
Registrován od: Oct 2016
Hodnocení:
49
Existuje nějaká mapa cz/sk broníků? Nemyslím tím přesné adresy, ale jenom města.